Lviv Fashion Week: KARTNATE

Атмосфера щоденного шику.
Нова колекція KartNate – це про харизму та сміливість впевненої у собі дівчини, яка точно залишиться у центрі уваги. До колекції увійшли сукні міні та максі, костюми, спідниці, об’ємні блузи, сорочки та топи особливого крою. Також у колекції є верхній одяг з курткових та пальтових матеріалів.
Основний акцент робиться на речі з прозорих та напівпрозорих матеріалів, які ідеально поєднуються з базовим гардеробом. І головне — це незвичні деталі : вирізи, нестандартні декольте, тонкі бретелі.
Колекція виконана у характерних для бренду кольорах: оливковий, вишневий, чорний, світло-молочний. Але й знайшлось місце для експериментів з яскравими відтінками: помаранчевим та гірчичним, який є трендовим кольором осені 2021 за версією Pantone.
Матеріали: шовк, вовна та бавовна, атласні тканини, якісна фурнітура європейських виробників.
Про бренд.
KartNate - це український бренд жіночого одягу, створений у 2017 році дизайнером Наталією Картуненко. Бренду KartNate властивий сучасний і реалістичний стиль. Основна ідея і концепція колекцій - це комфортний, високої якості одяг з витонченим кроєм і стильним дизайном, створений для елегантних, сучасних і впевнених у собі жінок.
Дизайнерським рішенням бренду є мистецтво пошуку балансу форм, різноманітність фактур і колірної гами. У колекціях використовуються якісні матеріали та фурнітура виключно європейського виробництва.
Головна мета KartNate: щоб кожна жінка відчувала себе неповторною і бездоганною.
Важливим пріоритетом залишається робота з клієнтами - особистий контакт й індивідуальний підхід до кожного.

Коментарі

Популярні публікації