Lviv Fashion Week: LESYA MATSELYUKH SS 2022

 

Чоловічий костюм в епоху цифрових трансформацій

Джерелом натхнення для створення чоловічої колекції стала колірна модель RGB, яка широко використовується в електронних системах, таких як телебачення, комп’ютери, смартфони, тощо. Адже нові технології є «родзинкою» сьогодення. Героєм колекції є образ молодого чоловіка, який змінює цей світ, демонструючи свою мужність, сміливість та відкритість до пізнання нового. Його світ – це світ інновацій, техніки та електроніки.
RGB (абревіатура англ.слів red, green, blue – червоний, зелений, синій) – це адетивна колірна модель, яка розкриває спосіб кодування кольору для кольоровідтворення за допомогою трьох основних кольорів. За рахунок їх змішування в певній пропорції, отримують будь-який колір. Немає жодного кольору – чорний, змішування всіх трьох в
однаковій пропорції - білий. Ціль створення колекції – максимально розкрити явище колірної моделі RGB в костюмі.
В основу колекції ліг класичний чоловічий костюм, який змінюється з віянням моди та часом. Прямі, злегка приталені силуети додають вишуканості та елегантності. Короткі і подовжені піджаки привернуть увагу споживачів за вподобаннями. Комір стійка надає стриманості та серйозності. Класичні штани зі зручним кроєм та модними елементами, не залишаться непоміченими. Асиметрія в моделях, комбінування тканин, контрастне поєднання в оздобленні, ультрамодні написи, тощо, створюють модний образ колекції актуальної сьогоденню.
Колірну гаму диктує джерело натхнення, базовими є червоний, синій, зелений. Додаючи до основних кольорів колекції елегантний чорний та вишуканий білий, народжуються цікаві моделі з акцентами. Колекція чоловічих костюмів доповнена сорочками з індивідуальним дизайном та модним взуттям. Для пошиття використано костюмні тканини насичених кольорів, які вдало поєднуються з репсовими стрічками.
Колекція чоловічих костюмів гармонійно поєднує моделі між собою та несе свій особливий меседж. Колекція отримала назву «RGB Style for Men» та була представлена на ХХ Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів-модельєрів «Печерські каштани» та зайняла почесне ІІІ місце, в номінації SPECIAL.
Контакти:

Коментарі

Популярні публікації