Lviv Fashion Week: Troffish

Капсульна колекція 2021/22

Колекція «Епоха самураїв» присвячена підприємцям і всім, хто йде своїм шляхом в цьому Світі. Ми бачимо багато молодих цікавих і творчих підприємців України - це «мирні воїни», яке не воюють з у сім Світом, а навпаки мають пристрасть до улюбленої справи і розвиваються, змінюючи Україну і Світ на краще. Вірю що за ними, за нами – майбутнє України!В колекції поєдналися костюми японських воїнів самураїв і українських - козаків. В обох костюмах головне – комфорт, вільність рухів, демонстрація своїм виглядом готовності до бою, в разі потреби. Тейпи, які є елементом декору, також передають ідею того, що навіть коли отримав травму – треба позбутися болю і рухатися далі.











В наш час боротьби за гендерну рівність ми створили колекцію 50/50 жіночі і чоловічі моделі,
такім чином підтримавши чоловіків, яким менше уваги приділяється на подіумі:)Також частина одягу є унісекс: широкі штани, сорочки з регуляторами, легінси, футболки і навіть спідниці, які вже поступово знаходять місце в чоловічому гардеробі. Ми осучаснили українську вишивку – зробили її у вигляді пікселів, а також поєднали з традиційною японською вишивкою. Використали українську вибійку і традиційний крій національних костюмів.



Друга лінія бренду – Тroffish - пропонує зручний і стильний одяг з широкою палітрою і варіаціями моделей за доступними цінами.
Про бренд
Бренд Troffish був заснований в 2018 році.
Джерелом натхнення для створення бренду стала колекція для конкурсу «Погляд в Майбутнє» від UFW «Гуцулка Майя». Ідея колекції – об’єднати національний український костюм і костюм індіанців Перу. У національних костюмах дуже багато спільного, незважаючи на відстань і різні культури. Індіанці майя так само носять вишиванки і плахти.
В 2021 ми створили лінійку одягу Fajno.N.Troffish – філософією якої є поєднання костюмів Світу в сучасній інтерпретації. Наша місія - розповідати Світу про Українську культуру і знайомитися з культурою інших країн. Показати що одяг і культура – це те, що нас єднає. В наш час конфліктів і ворожнечі потрібно шукати точки дотику і зрозуміти, що всі люди в Світі однаково люблять, радіють і сумують, що всі ми – єдиний «організм».
Оскільки джерелом натхнення нашого бренду є етно одяг, тому і тканину переважно використовуємо натуральну. Цікавий крій і пошиття високої якості, вишивка, вибійка, ручне оздоблення, індивідуальний підхід.

Коментарі

Популярні публікації