Lviv Fashion Week: ZALESOVA

ZALESOVA SS 2022

Усе починається з тканини. Матерії. Матерія означає об'єктивну реальність, що надається людині у її відчуттях, яку вона може і намагається пізнати. Я знаходжу тканину і одразу пов’язую її з технологічними аспектами, а далі - йду за відчуттями. Проте незмінним залишається наступне: річ повинна мати core (ядро), подразник, провокуючий елемент, асиметрію, акцент.
Проте надзвичайно важливо надати їй якісної форми та максимально вичерпати властивості. Це річ-трансформер, вона є живим організмом, який, у взаємодії з людиною, починає ще більше себе проявляти, лягати на тіло, обрамляти його, ставати панцирем, зоною комфорту.
Я проти того, щоб зона комфорту була безликою. Вона добре вибудувана, структурна, дуже часто – химерна, не типова для сторонніх очей, незвична. Вона не сховає від світу, але подарує впевненість перебування тут і зараз. Чорний – доволі егоїстичний колір. З точки зору фізики саме чорний має найбільшу поглинальну здатність. Він блокує барви, затемнює, підкреслює і проводить чітку лінію «між». Саме тому цей колір є ще й захистом. Якісно обрамити чорний спроможні лише глянець та блиск, які ховаються у металі, вінілі, вологій memory текстурі.
У колекції бренду чорний є mono-кольором. Чорний носять індивідуалісти.
Індивідуалізм – це позиція, що підкреслює цінність особистості. NADYA ZALESOVA – це одяг, що пропагує індивідуалізм. Особливість та акцентність втілені у грі асиметрії, форм та фактур, які є абсолютно вільними (не сковуючими рухи) та обрамленими у жіночні силуети, контрасти чітких та плавних ліній. Використані структурні цупкі тканини, властивості яких дозволяють максимально довго зберігати первинний вигляд речей: дикий шовк, дюпон, креп, тафта, фактурний атлас, котон з вініловим напиленням, меморі котон, котон сатин.
Фото Ігор Федорів
Бренд засновано у 2018 році.
Дизайнер - Надія Ковальчук.

Коментарі

Популярні публікації