Lviv Fashion Week: ЗАРУЧЕНІ ЗА ЧАСОМ. ПОКАЗ-МІСТЕРІЯ ФЕДОРА ВОЗІАНОВА

 Заручені за часом. Показ-містерія нової колекції одягу дизайнера-дослідника Федора Возіанова.

Кожному з нас ще при народженні час дає обіцянку, яку ми ніколи не забудемо, і яка ніколи не буде виконана. З віком наші стосунки з часом змінюються, але дитяча віра у вічність і неймовірність смерті не хоче залишати нас протягом усього життя. Колекція “Заручені за часом” — це моя гарантовано невдала спроба зупинити час, бажання навіть вмовити його хоча б декілька секунд бігти у зворотному напрямку. Чи применшує прогнозована невдача спроби мою впевненість у її необхідності? На щастя, поки що ні” - Федір Возіанов.
Заручені за часом - це перформанс Федора Возіанова, який був створений спеціально для фестивалю Bouquet Kyiv Stage, що проходить щорічно у Софії Київській.
Ідея перфомансу - в намаганні візуалізувати плин часу за допомогою спеціально сконструйованих суконь. Ще одна частина колекції - це худі, футболки, светри та куртки, на які нанесені принти, розроблені студією Vozianov design як графічна айдентика для Софії Київської. Ми не зупинялися на одному варіанті, а показали декілька ідей, які здалися нам найбільш вдалими.
@vozianov.design
Фото Ігор Федорів


Коментарі

Популярні публікації