Цифровий Тиждень моди та віртуальні шоу: MEGOGO транслюватиме Ukrainian Fashion Week

Як і коли дивитися
Уже цього тижня, із 2 по 5 вересня, на медіасервісі MEGOGO відбудеться онлайн-трансляція Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021. Так абсолютно кожний зможе побачити головну подію української моди прямо зі своїх девайсів.
Пряма трансляція розпочинатиметься щодня о 19:30. Перегляд буде доступний у розділі «Шоу» та на молодіжному каналі MEGOGO LIVE. 
Окрім того, прямий ефір можна буде побачити прямо на екрані на території Мистецького Арсеналу. Таким чином, кияни та гості міста зможуть подивитися покази в компанії прихильників української fashion-індустрії. Розклад open air трансляцій на MEGOGO можна знайти на сайті UFW.
До перегляду будуть доступні покази колекцій: THE COAT BY KATYA SILCHENKO, ELENA BURENINA, DZHUS та інших. Із повною програмою можна ознайомитись за посиланням
Технічну складову знімального процесу забезпечуватиме команда MEGOGO. 
Перегляд подій Ukrainian Fashion Week на MEGOGO буде безкоштовним навіть для незареєстрованих користувачів. Усі охочі із будь-якого куточка світу зможуть дивитися трансляцію з пристроїв, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони, планшети та інше. Після завершення подій перегляд буде доступним у записі.

Коментарі

Популярні публікації