Найяскравіше закриття літнього сезону: «Мумий Тролль» виступив у Navy

 

Учора, 8 вересня, у заміському комплексі Navy пройшов концерт легендарної групи «Мумий Тролль». Бенд після тривалої перерви дав 6 концертів в Україні, заключний відбувся саме на закритті літнього сезону Navy.
Цього вечора Instagram опублікував сотні історій, на яких фанати групи підспівували рядки головних хітів – «Утекай», «Владивосток 2000», «Невеста» і навіть відносно нового «Кутить», який Ілля Лагутенко записав спільно з реп-виконавцем Скріптнітом.
Крім того, з датою концерту співпав і день народження одного з членів команди, якого соліст Ілля Лагутенко іронічно, але тепло привітав зі сцени:
«Сьогодні в нас у колективі на цій сцені – 158-й ювілей у Олександра, він же Саша, він же Шурик у вузьких колах, він же DZA. Відповідальний за відео, комп'ютерні ігри та всі недотехнологіі, якими ми так і не навчилися користуватися!»
Творчістю легендарної групи завітали насолодитися і зіркові гості, серед яких – топ-модель Алла Костромічова, Леся Нікітюк, Анатолій Анатоліч, ресторатор Дмитро Борисов та співачка Анна Добриднєва.


Коментарі

Популярні публікації