Поза модельних стандартів: нова колекція «ROUSS IN» бренду ROUSSIN на Ukrainian Fashion Week

Ти цінний тому, що вже є. 
Ти красивий такий, який є. 
Ти важливий завжди й без жодних «але». 

Презентація нової колекції «ROUSS IN» українського бренду ROUSSIN став завершальним перфомансом першого дня Ukrainian Fashion Week #noseasonsept2021 і пройшов як показ поза модельних стандартів. 
Цьогоріч команда бренду зосередила свою творчу увагу на зображенні внутрішньої краси. Головна мета – розбудити [rouss in] свідомості людей та довести, що справжня краса немає ідеалів, визначених кимось параметрів та упереджень щодо віку, зовнішності, національності, орієнтації. І сьогодні, в першу чергу, мода – це ціннісна позиція, яка реагує на сучасні проблеми та виховує покоління вільних, справжніх та свідомих. 
На головному подіумі України презентували колекцію люди з особливими історіями життя й любові, чий шлях становлення проходив через жорстке та стереотипне сприйняття їх як особистостей. Це люди поза стандартних модельних параметрів, проте з жагою до життя, які успішно реалізують себе завдяки розумінню своєї цінності й краси. Доєдналися до fashion перформансу і дорослі моделі з агенції «Життєлюб». 
Основним матеріалом колекції залишається рефлектив, проте “ROUSS IN” має поліпризначення і складається з адаптивних до будь-якого приводу “one size” речей, адже краса не має розміру. А принт у вигляді червоної троянди є своєрідною печаткою, що офіційно затверджує перші кроки у битві за привілейоване значення внутрішнього над зовнішнім.
Також в рамках нової колекції бренд ROUSSIN спільно з корпорацією «Біосфера» розробили лімітовану колекцію сумок з плівки, у складі якої міститься до 80% переробленого поліетилену. Саме така система рециклінгу в “Біосфері” зменшує кількість поліетилену в Україні щомісяця на 860 тонн. А таке свідоме ставлення до створення нових речей реалізує практично одне з основних правил сучасної моди та циркулярної економіки – reduce, reuse, recycle.
ROUSSIN:

Коментарі

Популярні публікації