КОЛЕКЦІЯ SS22: PHYSIQUE. UFW NoSS21

КОЛЕКЦІЯ SS22 : PHYSIQUE
Епоха медіа невпинно генерує нові правила виживання. Публічність заохочується, вразливість оспівується, а норми більше не існує. Штучні стандарти встановлюються, щоб їх одразу ж спростовувати. 
У колекції багатоцільових речей DZHUS SS22, створеній за підтримки Українского культурного фонду, Ірина Джус іронізує в рівній мірі щодо вкорінених стереотипів про людську зовнішність та гіпертрофованого оптимізму нових трендів. DZHUS співставляє емансипацію з культом тіла в символічно сексуалізованих силуетах гротескних пропорцій. Ексгібіціонізм співіснує з інтроверсією в закритому одязі, що проявляє анатомічні стилізації під час трансформації. Дизайн комірів і кишень апелює до форми грудей, тоді як гофровані капюшони, що нагадують перуки, є алюзією на одержимість масової культури волоссям.
Тема білизни сміливо транслюється крізь структуру виробів: дві пари трусів-сліп об’єднуються в топ, а розмножені деталі ліфу формують біоморфний патерн. Етичні матеріали колекції насичені грайливими текстурами: від двобічного котону до рясного плісе, від глянсового шовку до м’якого меланжу, від рифленої вовни до зім’ятої органзи.
DZHUS розбирає на складові традиційні лекала, які забезпечують посадку по фігурі, та інтегрує їхні впізнавані елементи в деталі одягу, що в свою чергу модифікується у сумки та головні убори. Створені як для прокрастинатора-ескапіста, так і для екзальтованої медіаікони (вірогідно, в одній особі), затишні штани-оверсайз DZHUS за секунди перетворюються на екстравагантну сукню, а архітектурна спідниця, складаючись, трансформується в колосальний шопер. 
DZHUS розвиває свою концепцію уніфікованих предметів гардеробу, винаходячи нові, небачено варіативні способи носити базові, на перший погляд, речі. Ця філософія відображає прагнення бренду втілювати в життя свідомий підхід до споживання без обмежень для творчості.
ШОУ НА UKRAINIAN FASHION WEEK 2.09.2021
Показ-перформанс весняно-літньої лінійки DZHUS відбудеться на головному подіумі «Мистецького Арсеналу» за підтримки Українського культурного фонду. Музику та саунд-дизайн для шоу створив експериментальний композитор і вокаліст EYIBRA зі США. Взуття з матеріалів cruelty-free надано House Martin. Макіяж і зачіски моделей забезпечує 96 Group Agency. Медіапартнер події – Pragmatika.

Коментарі

Популярні публікації