Український бренд U-R-SO випустив білизну з органічної бавовни.

 7 вересня бренд білизни U-R-SO презентував нову колекцію білизни з органічної  бавовни з міжнародним сертифікатом.

"Ми щасливі нарешті перейти на органічну бавовну для створення нашої бази. Робота над новою лінійкою тривала майже рік — весь цей час ми шукали найкращий матеріал, розробляли та випробовували новинки. Змінилося все — від посадки до технології обробки швів”, — зазначає співзасновниця бренду Лана Барабанова.
Нова колекція зроблена з бавовни з міжнародним сертифікатом GOTS. Цей сертифіка підтверджує, що бавовна була вирощена, зібрана, зіткана та пофарбована без використання токсичних речовин та важких металів, з меншою кількістю води та електроенергії. Також GOTS гарантує етичні робочі умови для робітників плантацій та текстильних підприємств.Щоб нова білизна була ще більш екологічною, в U-R-SO розробили моделі без нейлонових резинок — виробництво синтетичних резинок далеке від органічного, а їхня наявність у бавовняних виробах ускладнює майбутню утилізацію та переробку.Зараз лінійка складається з двох моделей трусів та одного топа в чорному та світлому кольорі слонової кістки. Вже у жовтні в колекції з’являться нові моделі, а ще за кілька місяців — нові кольори.
U-R-SO (скорочення від англійського You are so…) — бренд жіночої білизни, купальників та одягу для відпочинку, заснований у 2016 році в Києві. U-R-SO створює мінімалістичні, комфортні та витончені речі, які підкреслюють природню жіночу красу. Місія бренду — робити якісну білизну сучасного дизайну більш доступною, щоб більше жінок могли щодня почуватио кмфортно, впевнено та сексуально

ww.u-r-so.com @urso_garment

Коментарі

Популярні публікації