UFW NoSS2021: JULIYА KROS



Black transf - це і трансформація і транс, в який занурює чорний колір, відкриваючи всю свою магічну сутність. Головною надихаючою складовою колекції SS2022 JULIYА KROS є тканина, що володіє м'якістю, фактурою і здатністю тримати форму або спадати в драпіруваннях. Саме ця здатність матеріалу може дослівно передати жіночу гнучкість характеру і чуттєвість. Ця ж тема знаходить продовження в наступній ідеї колекції - можливості трансформації речі. Деякі моделі мають можливість створювати до п'яти образів в рамках однієї. Головні і знакові речі в колекції - сукні-сорочки і піджаки, а також сукні в білизняному стилі як база для доповнення трансформуються деталями. З огляду на присутность в колекції жакетів і легких плащів в поєднанні з легкими сукнями - її можна назвати міжсезонного.
Характер колекції підкреслюють тактильно комфортні тканини, будучи основною складовою натхнення дизайнера. Вибір був зроблений на користь таких матеріалів як бамбук, кропива, коноплія та котон. Кольори чорний і білий - базові, основні кольори - ДНК бренду, найбільш яскраво передають складність і деконструкцію в крої. Додаткова палітра - світло-оливковий, світло-сірий і денім.
Ідеально доповнило колекцію чоловіче та жіноче монохромне взуття від Lаurа Frаnchi  та Leko Spаce: мюлі, босоніжкі, кросівкі. Хітом колекції стали жіночі мюлі з принтом "зебра", які зібрали найбільше вподобань гостей та кліентів бренду.

Та Італійський бренд косметики - MURÀN. MURÀN - це ВИСОКА КУХНЯ КРАСИ.



Коментарі

Популярні публікації