UFW NoSS2021. POSTUSHNA “GO CIRCLE”: Зімкнемо коло корпоративного апсайклінгу!

5 вересня о 18:30 в Мистецькому Арсеналі в рамках Ukrainian Fashion Week буде представлена нова капсульна колекція одягу дизайнерки Юлії Постушної «Go Circle». Створення колекції – результат колаборації DHL&POSTUSHA.
Компанія DHL Express Ukraine послідовно пропагує принципи sustainability, зокрема – корпоративного апсайклінгу. Вживані речі не повинні ставати черговим чинником забруднення навколишнього середовища. Природа завдяки циклічним змінам, що повторюються, здатна до самовідновлення. Нам, людям, теж цілком під силу давати нове життя вживаним речам.
Не даремно в fashion-індустрії з’явився та успішно розвивається такий екологічний підхід, як циркулярна мода. На противагу звичній для всіх лінійній моді цей новий напрямок передбачає «життєві» цикли одягу від створення нової речі, кількаразового перероблення, і аж до безпечної для природи утилізації.
Колекція «Go Circle» створена з уніформи DHL, що була у використанні, як тканини, так і фурнітури, аби мінімізувати відходи. Кожна річ гардеробу несе в собі настрій міського життя: стрімкого, динамічного та контрастного. Створення такої колекції є своєрідним закликом до усвідомлення потреби у знятті тягаря наслідків людської діяльності з планети.
Мета співпраці Юлії Постушної з компанією DHL – не лише створення нового продукту на основі вже існуючого, а й розробка діючого циклу, де всі процеси будуть мати кругову систему виробництва. 
«Циркулярна мода – це свого роду перезавантаження для навколишнього середовища. Ми даємо змогу планеті відпочити від купи відходів. Можливо, це прозвучить надто амбіційно, але це шанс відновити баланс між природою та людиною», – зазначає Юлія Постушна

Коментарі

Популярні публікації