UFW NoSS2021.Fresh Fаshion: Zharko

Нова колекція від бренду Zharko «Color boom» - це взрив кольору, поєднання яскравості зі сміливістю. Саме через колір, дизайнер бренду Жарікова Катерина, хоче додати більше виразності в життя кожного. Одяг має підкреслювати основні риси за допомогою вдалого поєднання кольору та фактури.
Колекція створена щоб дарувати радісні емоції її власнику. Тут поєднується ціла палітра модних відтінків нового сезону: фуксія, насичений лайм, синій електрик, помаранчевий, ліловий. В колекції використовуються змішання різних фактур, це і блиск, паєтки, букле, плащові тканини, прозора сітка. Родзинкою всієї колекції є наш фірмовий знак - кольорові ляпи фарби. Цей принт можна побачити у верхньому одязі, в оздобленні сумок та топів. 
Гармонійне поєднання теплих фактур з легкою прозорою сіткою, простежується у моделях колекції. В цьому сезоні, характерні для бреду пуховики, дизайнер пропонує у соковитих насичених відтінках, з орнаментами та принтами. Бренд Zharko підтримує напрямок sustainability приділяючи велику увагу якості речей, з турботою про безпеку людей і навколишнє середовище. Сумки в колекції виготовлені з вторинного використання джинсової тканини.

Вже більше трьох років бренд Zharko розвиває свою концепцію: створювати стильний, яскравий одяг, який дарує його власникові комфорт, легкість і повноцінне відчуття себе. 
Під час показу був перфоманс від художника Євгена Сінуліна, який розмальовував тренч, і наприкінці показу всі глядачі могли побачити творіння художника на виробі




Взуттевий партнер показу Lаurа Frаnchi та Leko Spаce Основа колекції - знакові різнокольорові туфлі-човники, які ідеально доповнили образи колекції. Також, на подіумі були представлені босоніжки та ботільони яскравих кольорів, які гармонійно поєднувалась з речами колекції Zharko.

Партнери:

Італійський бренд косметики - MURÀN
MURÀN - це ВИСОКА КУХНЯ КРАСИ.
Б'юті образи зробила GYMMAXX BEAUTY SALON — це Ваш стиль та індивідуальність, в самому центрі міста: ЖК «Новопечерські Липки».
.


Коментарі

Популярні публікації