Дім Гуччі - прем'єра в Україні 25 листопада

Кримінальна драма та трилер «Дім Ґуччі» заснована на реальних подіях. У основу сюжету лягла книжка Сари Гей Форден, що вийшла друком у 2001 році. 2006 року стало відомо, що фільм за книгою планує зняти Рідлі Скотт. Родина Ґуччі була проти проекту. Зйомки неодноразово відкладалися. На одному з етапів передбачалося, що головні ролі виконають Анджеліна Джолі та Леонардо ДіКапріо. У 2016 році планували, що режисерське крісло посяде Вонг Кар-Вай. Зрештою, у 2019 на проект повернувся режисер Рідлі Скотт. Дім Ґуччі співпрацював зі знімальною групою. Було надано доступ до усіх архівів та гардеробних.

Студія: Universal
Оригінальна назва: HOUSE OF GUCCI
Старт в Україні: 25.11.2021
Жанр: кримінальний трилер
Тривалість: 158 хв. (орієнтовно)
Вікові обмеження: 16+ (попередньо)
Режисер: РІДЛІ СКОТТ («Марсіянин», «Чужий», «Гладіатор»).
У ролях: Адам Драйвер («Зоряні війни: Пробудження сили»), Леді Ґаґа («Народження зірки»), Джаред Лето(«Далласький клуб покупців»), Аль Пачіно («Адвокат Диявола»).

Спадкоємець Дому Ґуччі Мауріціо Ґуччі (Адам Драйвер) та Патріція Реджані (Леді Гага) прожили у шлюбі 12 років. У подружжя народилося дві доньки Алегра та Александра. 1985 року Мауріціо покинув свою дружину без жодних пояснень. Офіційно розлучилися лише у 91 році. 27 березня 1995 року Мауріціо було вбито на сходинках свого офісу у Мілані. Кілера найняла його колишня дружина Патріція.



Коментарі

Популярні публікації