Дім Гуччі. Цікаві факти про фільм

"Дім Gucci" - це детективний трилер Рідлі Скотта про сім'ю Гуччі. Сюжет заснований на вбивстві Мауріціо Гуччі, застреленого кілером біля свого офісу в 1995 році. Винною у вбивстві на замовлення визнали його дружину Патрицію Реджані — вона провела у в'язниці 18 років і вийшла на волю у 2016 році.
Фільм заснований на книзі «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності». Ідея зняти проект про трагічну загибель онука Гуччіо Гуччі належала актрисі та кінопродюсеру Джіанніні Фасіо, дружині Рідлі Скотта. Сценарій фільму написав Роберто Бентівенья. Співпродюсерами виступили Кевін Уолш та Scott Free Productions.

Цікаві факти про фільм:
КОСТЮМИ

Дім Гуччі" — тріумф італійської моди. Частину речей для зйомок фільму Gucci надали зі своїх архівів. На фотографіях зі зйомок “Дома Гуччі” Леді Гага позує у вінтажній шубі Gucci а у іншому образі на ній вінтажні перли Gucci у парі з костюмом 1970-х років. Серед найяскравіших образів Ґаґи в ролі Патриції у фільмі — її образ для катання на лижах. На одному з фото Ґаґа і Драйвер зображені на засніжених горах в Італії. А в деяких сценах, продемонстрованих у трейлері, Леді Гага одягнена у сукню від Max Mara. Вважається, що вибір стояв за Джанті Йейтс – художницею з костюмів

АКТОРИ

У 2019 році режисером фільму був призначений Рідлі Скотт, а на головні ролі затверджено Адама Драйвера, який втілив на екрані онука засновника Будинку Gucci і останнього управлінця з династії, і Леді Гага, яка зіграла фатальну Патрицію Реджані. Джаред Лето грає Паоло Гуччі, двоюрідного брата Мауріціо, Аль Пачіно грає Альдо Гуччі, батька Паоло, а Джеремі Айронс грає Родольфо Гуччі, батька Мауріціо. Сальма Гаєк з'явиться в ролі Піни Авріемми, подруги і ясновидиці Патриції. Камілла Коттін зіграє Паолу Франкі, жінку, з якою жив Мауріціо, коли його вбили.
Це перша роль Леді Гагі у кіно після виходу фільму "Народження зірки" (2018).
Сальма Хайєк, якій дісталася роль Патриції Реджіані, набрала зайву вагу для зйомок кінострічки. Їй, за словами самої актриси, вдалося зробити це досить швидко. Але скинути кілограми не вийшло навіть через кілька місяців після завершення знімального процесу





Коментарі

Популярні публікації