Жан Беленюк, Андрій Богдан та Леся Никитюк запалили під MONATIK та WELLBOY

 Греби до нас і влітку, і взимку: сезон зимових вечірок у NAVY відкрито!

Сезон зимових вечірок в NAVY набирає обертів. У заміському комплексі NAVY відбулась LUX FM CHERRY PARTY за участі Monatik, Wellboy та спеціальної гості – авторки хіта RampampamMinelli, чиї пісні збирають найбільші шазами по всьому світу.
Заміський комплекс NAVY весь літній сезон влаштовував наймасштабніші вечірки з топовими артистами сучасності, та вражав соціальні мережі оригінальними запрошеннями на кожну. Ексклюзивно виступали: «Мумий Тролль», Jah Khalib, NK, Alekseev, «Ляпис Трубецкой». А вже цієї осені та зими в NAVY плануються нові високотехнологічні концерти.
Ця субота не стала виключенням і зібрала понад п’ятсот гостей, серед яких і зіркові : Жан Беленюк, Леся Нікітюк, Олімпія Вайтмусташ, Олена Войченко, Андрій Черновол, Андрій Богдан, KOLA, KRUTЬ, Надін, Настя Короткая, Ірина Пікалова, Катя Любчик та інші.
Нагадаємо, що уже традиційно в соціальних мережах лідерів думок, інфлюенсерів та відомих українських артистів можна було помітити оригінальні запрошення. Цього разу це були лижні палиці, що були промарковані написом: «Греби до нас і взимку і влітку». Тим самим NAVY підкреслив, що заміський комплекс чудово підходить для вечірок не тільки влітку, а й цілий рік.
Слідкуйте за анонсами наступних вечірок в соціальних мережах NAVY.

Коментарі

Популярні публікації