13 грудня у столичному кінотеатрі Multiplex ЦУМ  за підтримки Jetsetter.ua відбувся ексклюзивний допрем'єрний показ нового фільму Педро Альмодовара “Паралельні матері” з лауреаткою премії “Оскар” Пенелопою Крус у головній ролі. В Україні фільм виходить за підтримки бренду Lancome Paris.


Восьма спільна картина Альмодовара та Крус у вересні відкривала кінофестиваль у Венеції, де головна муза іспанського гранд-режисера здобула свій перший Кубок Вольпі за найкращу жіночу роль. “Паралельні матері” розповідають історію Дженіс – успішного фотографа, яка готується стати матір'ю та випадково знайомиться з Анною – вагітною студенткою зі складними стосунками всередині сім'ї. Дві материнські долі міцно переплітаються не тільки одна з одною, а й із минулим Іспанії, яке прямо впливає на долі жінок сьогодні.











Першими у Києві “Паралельних матерів” змогли оцінити Аліна Паш, Дмитро та Ольга Шурови, Анастасія Даугуле, Фаїна Тедєєва, Віталій та Олена Реви, Данила Подольський, Жан Грицфельд, Олена Бурба, Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, Поліна Неня, Серж Смолін, Олімпія Вайтмустаж, Дар'я Коломієць, Олена Єва, Марія Піон, Ванесса Виноградова, Тетяна Карікова, Анна Погрібняк, Олексій Тарасов та інші.
















За іронією долі цього ж дня “Паралельні матері” отримали дві номінації на “Золотий глобус” за найкращий іноземний фільм та найкращий саундтрек, а у широкий прокат в Україні картина Альмодовара виходить на початку наступного року.

Фото _ Михаил Лопатюк

Коментарі

Популярні публікації