Комедія "Мій коханий ворог" з 9 грудня у кінотеатрах



З 9 грудня в українських кінотеатрах стартує романтична комедія “Мій коханий ворог” режисера Пітера Хатчінгса, заснована на світовому бестселері за версією The New York Times “The Hating Game” письменниці Саллі Торн. Головні ролі у ромкомі виконали зірки хорору “Острів фантазій” Люсі Гейл та Остін Стовелл.
Офіційний синопсис:
Невгамовна красуня Люсі та холодний самовпевнений Джошуа – колеги, які просто ненавидять одне одного. Це було взаємно і з першого погляду. А тепер ці двоє ще й претендують на одну посаду. Але що трапиться, якщо суперництво переросте у пристрасть? Адже так і до кохання недалеко...
Про бестселер "Мій коханий ворог":
Австралійська письменниця Саллі Торн дебютувала романтичною книгою “Мій коханий ворог” (“The Hating Game”) у 2016-му році. Роман про конфлікт почуттів та корпоративної етики стартував з 37-го місця в списку бестселерів USA Today, поступово піднімаючись у чартах, поки не попав до списку 20-ти кращих нових романтичних творів видання The Washington Post. 
Наступного ж року книга вийшла у 25 країнах світу, тож роман перемістився до найпрестижнішого книжкового чарту Північної Америки - списку бестселерів за версією “The New York Times”, де й протримався у топі понад 9 місяців.



Коментарі

Популярні публікації