Відкриття виставки Марини Камінської «Коріння»

 В корінні – сила. В Києві відкриється перша персональна виставка Марини Камінської.

12 січня о 18:30 в галереї Spivakovska ART:EGO culture center (вул. Саксаганського, 59Б)  відкриється персональна виставка живопису молодої української художниці Марини Камінської «Коріння». 

Серія живопису "Коріння" присвячена сім'ї. Все живе має коріння... В кожній людині сплітається три долі: її власна, матері та батька.

Яке значеня має сім'я в долі людини? Яка структура нової сім'ї сьогодні?

В корінні - сила. Не корчуйте його. Поливайте, вдобрюйте та відкривайте себе сонцю, щоб рости...

Як фрукти дозрівають на сонці - люди зріють в любові.

«Коли я ступаю босими ногами по землі, я відчуваю її силу. Я знаю, що кожна людина на землі та я - це пристрасть життя до самого себе. Моя мама казала, що любов важливіша понад усе. Я знаю, що мої предки відчували любов, мої батьки відчували любов, я відчуваю любов та передаю її своїм дітям і вони нестимуть її далі. Так, я знаю, ця волога земля також знає багато про смерть. Але пам'ятаю - любов важливіша навіть за смерть», - пояснює Марина Камінська.

У своїй творчості художниця транслює реальність, як відзеркалення структури особистості. Досліджує взаємозв'язки між людьми та різні етапи росту людини: пізнання себе, еротичні стосунки, материнство та батьківство, дружба, родинні зв'язки, духовний розвиток. Кажуть, що все живе має коріння. Ця серія  картин саме про коріння людини - сім'ю. 

До серії "Коріння" увійшло 13 картин, 9 з них виконані на полотні в техніці акрилового живопису, чотири – техніка акварельного живопису.

Виставка триватиме до 27 січня. Вхід вільний.


Марина Камінська народилася 1992 року в передмісті Києва. Свою діяльність у візуальному мистецтві почала в 2018 році.

У своїй творчості художниця транслює реальність, як віддзеркалення структури особистості. Досліджує взаємозв'язки між людьми та різні етапи росту людини: пізнання себе, еротичні стосунки, материнство та батьківство, дружба, родинні зв'язки, духовний розвиток.

Понад 10 років мисткиня практикує мистецтво йоги і це дуже вплинуло на її відношення до творчого процесу та на зміст її робіт: "В певний момент я просто зрозуміла, що моя основна медитація - це живопис, ту практику, яку я починаю на килимку я просто транслюю у візуальний об'єкт на полотно, в цей час - я найближча до свого буття".

www.facebook.com/calm.marina

www.instagram.com/calm.marina/

Коментарі

Популярні публікації