ЯК ПРОЙШОВ SPYFASHIONS COLLABORATION У VOCАL•RESTO BAR SLYHI


 30-го січня у VOCАL•RESTO BAR SLYHI відбувся захід SPYFASHIONS COLLABORATION, під час якого колекції представили українські бренди 2WB, SVIRIDOVA та SKY FOX.

 Серед гостей вечора:

 Актор та блогер Олег Виговський, фешн-експертка Наталія Лук'янець, Tik Tok блогери Jack Holms, Kubik Dasha, Oleh Mashukov, блогер Ілона Чорнобай, співак Євген Тесленко, молоді українські дизайнери та представникип ромисловості.





Про бренди-учасники:

 SVIRIDOVA

 Колекція вечірніх суконь для жінок, які люблять індивідуальність та вишуканість! Поєднання якості тканин, майстерності та помірної ціни дозволили бренду підкорити серця жіночої публіки.




 SKY FOX

 Одяг, заряджений на позитив, завжди має гарну ауру! У новій колекції DemiSec основна ідея шкіряне плетіння, що застосовується в прогулянкових костюмах та вечірніх сукнях. Індивідуальність кожної речі - це основний підхід бренду до кожної жінки та дівчини!




 2WB

 Кольори, форми, сміливі розрізи в колекції підкреслює єдність. Водночас різноманітність образів. Колекція закликає жінку почути свій внутрішній голос, відчути свободу первозданної істоти та дати волю до життя.




 Fashion ворожка ZARA зробила розклад на модну долю кожного охочому. Деякі гості пропонували гроші за ворожіння, але ZARA працює виключно на творчій основі.




 За музичну хвилю вечора відповідав діджей House Nekit

 SPYFASHIONS – це платформа, створена з метою об'єднуватиу країнських дизайнерів, моделей, фотографів, art-особистостей у fashion community, де вони отримують майданчик для просування свого бренду, навичок, нових знайомств і можуть спільно розвивати промисловість.

 Генеральний партнер заходу: VOCАL•RESTO BAR SLYHI

 Партнери: De La Mark – провідна українська компанія-виробник екологічної побутової хімії та косметичних засобів

 Courage – доглядова косметика. Натуральні інгредієнти. Власна лабораторія та виробництво.

 Інформаційні ресурси проекту:





Коментарі

Популярні публікації