Ukrainian Fashion Week: SOLO for diamonds

 


SOLO FOR DIAMONDS – ПАРТНЕР UFW FW22-23

Український бренд ювелірних виробів з етичними діамантами SOLO for diamonds виступив партнером Ukrainian Fashion Week FW22-23.

У день відкриття Тижня моди, 3 лютого, відбулася презентація біопроєкту — першої в Україні колекції біоприкрас Special від українського бренду ювелірних виробів з етичними діамантами SOLO for diamonds. 



SOLO for diamonds – український sustainable-бренд, місією якого є створення нового погляду на діамантові прикраси крізь призму свідомого вибору.


Для колекції Special було використано лабораторні діаманти високої каратності та розроблено унікальний матеріал з органічних смол – міцну та абсолютно не шкідливу основу. 

Етичні діаманти для SOLO for diamonds вирощені на українському заводі Alkor-D. Це найбільший у Європі виробник, який постачає лабораторні камені для всесвітньо відомих ювелірних брендів.

«Ми хочемо говорити гучно про проблеми забруднення навколишнього середовища та руйнування екосистеми. Наша головна мета – довести, що прогрес існує у кожній галузі. Можна обирати для себе унікальний люксовий продукт і при цьому популяризувати свідоме споживання», – зазначила CEO біопроєкту SOLO for diamonds Юлія Кушер.



Коментарі

Популярні публікації