EARTH IS A CRADLE OF LOVE FOR A NEW WORLD WITHOUT WAR


 16-го березня 2022 року у Берліні відбувся показ AW 22 колекції українського модельєра Жана Гріцфельдта під час Тижня моди MERCEDES-BENZ. Через війну в Україні дизайнер був відсутнім під час показу.


Сьогодення:
В нас війна. 3 мільйони біженців. Тисячі зруйнованих будівель і родин.
Слова як ти? Як ранкове привітання щодня. Живі. Слово, яке волієш почути.

Сьогодні не час говорити про моду, але час показувати наші реалії через моду. Ми не демонструємо нову колекцію, нові образи, бо коли ховаєшся від бомб в сховищі, метро чи підвалах, нікого не хвилює, в що ти вбраний. Головне – що ти живий.
Наша колекція - Почуття та Відчуття. Це наш захист і броня, наша зброя. В те, що ми вдягнуті, щоб вибороти світ без війни.


Майбутнє:
Мода не є відображенням сьогодення, вона завжди дивиться в майбутнє на роки вперед. Сьогодні моя зброя, як дизайнера - інструменти моди, нині я борюся за те, щоб завтра ми були вільні. Сподіваючись на свободу для України та для всіх людей на планеті Земля. Це моя сила і моя місія.
Усі люди мають право жити вільно і безпечно у своїх домівках і на своїй землі.


Ми просимо про підтримку світу:
Протягом тижня мод відбувався благодійний аукціон, кошти з якого було спрямовано в фонд підтримки украінських біженців в Германії - Ceritas. Також будь хто в інших країнах може придбати річ з нової колекції за символічну ціну. Всі кошти спрямовуються в благодійний фонд імені Федора Шпиги, в підтримку культурної спільноти України.


ПРО ДИЗАЙНЕРА
Жан Гріцфельдт — визнаний дизайнер з Києва, Україна, має німецьке коріння.
Жан Гріцфельдт – один із найпопулярніших українських модних брендів, що стрімко розвивається.
Бренд виробляє жіночий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари (Pret-a-porter та повсякденний одяг). Бренд досліджує кордони між модою, створенням одягу, скульптурою і людським тілом, експериментуючи з різними тканинами та візерунками. Елементи haute couture (високої моди) доповнюються абстрактними та концептуальними ідеями, що в результаті виливається в цікаві поєднання кольорів та фактур.



Runway imagery
Credit: Jean Gritsfeldt at MBFW Berlin by Sebastian Reuter

Backstage imagery
Credit: Jean Gritsfeldt at MBFW Berlin by Theresa Kaindl

За додатковою інформацією звертайтеся: Norma Quinto jeangritsfeldt@quinto.com, jean.gritsfeldt@gmail.com, l.domachuk@gmail.com +4917699569884 www.jeangritsfeldt.com

 


Коментарі

Популярні публікації