Маша Данілова виборола перше місце на конкурсі Sanremo Junior 2022 в Італії»

 «Україна перемогла: Маша Данілова виборола перше місце на конкурсі Sanremo Junior 2022 в Італії»

Українська співачка, Маша Данілова представляла Україну на міжнародному конкурсі. Маша, не зважаючи на велику відстань від дому, попри свій вік, змогла передати настрій кожного українця глядачам на конкурсі Sanremo Junior 2022, що знаходиться на північному заході Італії. Марія отримала спеціальну премію Гран ПРІ «Кубок Миру» від комітету Юнісеф та першу премію фестивалю у категорії 13-15 років. 



Також співачка поділилася першими враженнями: що саме відчувала під час виконання пісні, як її підтримували близькі та як відреагували журі міжнародного конкурсу.


«Я дуже емоційна і перед виходом на сцену дуже хвилювалася, адже це був особливий вихід. Я вперше співала під акомпанемент цілого оркестру, а найголовніше, що я представляла Україну в такий важкий момент для всього світу. Відчувалась сильна енергія підтримки від глядачів – це дуже надихало та надавало сили.» – розповіла Маша.



Ми не перестаємо з гордістю  розповідати про наших українців, які представляють  Україну всьому світові. Пісня має властивості зцілювати душевні рани, зараз – це вкрай важливо.



Коментарі

Популярні публікації