В Івано-Франківську відкрився перший простір українських брендів "Вільна.Я"

В червні в Івано-Франківську відкрився простір українських брендів одягу, взуття та аксесуарів "Вільна.Я". Це перший шоу-рум в рамках амбітного проєкту "Вільна.Я", який заснувала власниця та дизайнерка бренду Le.Ko Лєна Костюкова.


"Наприкінці березня я переїхала до Івано-Франківська, і відразу закохалась в це місто, і з кожним днем ще більше закохуюсь в нього та в людей, яких зустрічаю. Ще до війни я планувала відкриття подібного простору, і вирішила реалізувати цю ідею саме тут. Шоу-рум "Вільна.Я" розташований у центрі міста, недалеко від Ратуші, Палацу Потоцьких та Музею мистецтв Прикарпаття. Сподіваюсь, що наш простір стане місцем зустрічі творчих людей та відкриє для дизайнерів нові можливості. І що, згодом, "Вільна.Я" стане візитівкою цього прекрасного міста, улюбленим шоу-румом гостей та мешканців Івано-Франківську. " - ділиться Лєна Костюкова.



У просторі "Вільна.Я" представлені як знані та відомі бренди, так і нові імена та молоді дизайнери, але кожен зі своїм впізнаваним стилем. В шоу-румі ви можете знайти одяг від Juliya Kros, Maison Liulka, Anna Grove, LaLinea, Mint, Milkis, Kaptcova, Canary, Woven, Allure, Nick Kichkar, Reeloo, кардигани та взуття від Le.Ko. Серед асортименту є і ділові костюми, і шовкові сукні, і елегантні кардигани, і рефлективний одяг, і білизна, і етнічні аксесуари ручної роботи, і хутряні вироби, і сучасне та зручне взуття. Можна підібрати повноцінний look, і кожен відвідувач обов'язково щось знайде за своїм смаком. Заплановано проведення pop-up-store з новими цікавими брендами, найкращі з яких потім будуть представлені на постійній основі. В майбутньому, у просторі "Вільна.Я"  з’явиться благодійни дроп, кошти від продажу якого будуть спрямовані волонтерських фондам. 





















"Вільна.Я" - це місце трансформацій, зустрічі творчих людей та народження нових ідей. В майбутньому, тут будуть проходити покази та презентації, лекції від фахівців про культуру та моду, майстер-класи. Простір в Івано-Франківську - це перший крок на шляху до реалізації грандіозних планів проєкту "ВІЛЬНАЯ". Серед яких, вихід на міжнародний ринок, діджиталізація проєкту та створення онлайн-платформи, консалтинг та допомога брендам у створенні та просуванні колекцій. 

















Цей проєкт першочергово несе соціальну складову — підтримку українського виробника та сприяння розвитку української моди, адже зараз як в будь-якому іншому бізнесу доводиться нелегко.

Завжди вам раді за адресою: шоу-рум "Вільна.Я", м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 10 а

Сторінка в інстаграм: https://www.instagram.com/vilnaya.ua


Коментарі

Популярні публікації