Malta Fashion Week x Ukrainian Fashion Week: NADYA DZYAK show

 

Уже цієї п’ятниці відбудеться перший показ у межах Ініціативи  “Support Ukrainian Fashion”.  Під час Malta Fashion Week українська дизайнерка NADYA DZYAK представить  свою колекцію.

 

Malta Fashion Week 2022 відбудеться 20–22 липня у Валлетті на терасі Mediterranean Conference Centre. Незважаючи на те, що шлях до події був досить складним після двох років обмежень, пов’язаних з пандемією, команда Malta Fashion Week, усі дизайнери, візажисти, перукарі, фотографи, модні стилісти та backstage команда як ніколи віддані тому, щоб зробити цю подію успішною.


Цього сезону Malta Fashion Week підтримали заклик Ukrainian Fashion Week та запросили український бренд NADYA DZYAK представити колекцію на своєму подіумі. Адже через жорстоку війну в Україні 51-й сезон UFW пройде у незвичному форматі – на подіумах Європи та США.

NADYA DZYAK на Malta Fashion Week представить Seasonless Collection 2022. Кожна колекція українського бренду має свої унікальні риси, але впізнаваною у всьому світі є прихильність бренду до плісованих деталей, напівпрозорих тканин та багатошарових декорів. Сукні NADYA DZYAK обирають всесвітньо відомі зірки та інфлюенсери: Мей Маск, Кайлі Міноуг, Ксенія Адонц, Келлі Роуленд, Джеймі Чанг, а також образи від бренду регулярно з’являються на сторінках найпопулярніших модних журналів: Vogue, L’Officiel, WWD, Harper’s Bazaar та інших.

«Мабуть, це моя найскладніша і найголовніша колекція у житті. Я почала працювати над нею ще у листопаді минулого року. Ми шили колекцію, а потім настало 24 лютого… і все. Останній день, коли я була у нашій студії, бачила свій колектив — ми були як одна дружня родина, багато років разом створювали неймовірні речі. Проте я собі пообіцяла, що не зважаючи ні на що, ми повинні творити й закінчити цю колекцію, аби побороти темряву», – коментує Надя Дзяк.

Колекція вийшла "міжнародною" ще й тому, що її частину було відшито в Україні, а деякі речі дизайнерка Надя Дзяк створила сама у Відні. Seasonless Collection 2022 на Malta Fashion Week буде представлено 22 липня.

“Ukrainian Fashion Week висловлює подяку Адріану Дж. Міцці та команді Malta Fashion Week за підтримку українського дизайнера NADYA DZYAK у цей надскладний і трагічний час. Для нас дуже важливо, щоб українські fashion-бренди отримали можливість показати свої нові колекції, які створюються в надскладних умовах. Ми прагнемо, щоб українські бренди, продемонструвавши колекції, збереглися, зберегли команди, зберегли компанії. Ми зараз воюємо на культурному фронті. Він надзвичайно важливий для України, для підтримки нашої країни світом. Дякую вам, колеги – команда Malta Fashion Week, за вашу віру в Ініціативу “Support Ukrainian Fashion”. За віру в Україну», – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Malta Fashion Week 2022 організовано Адріаном Дж. Міцці, за підтримки Культурного агентства Валлетти в рамках Міністерства національної спадщини, мистецтва та місцевого самоврядування й Управління туризму Мальти.


Photo: Anna Kretsu

Коментарі

Популярні публікації