Masha Danilova презентувала свою першу сольну пісню «Я хочу»

 

Маша Данілова – українська співачка, яка презентувала свою першу сольну пісню під назвою «Я хочу».

Маша Данілова розповіла, що для неї ця пісня по-справжньому особлива, адже це перша сольна пісня, над якою співачка працювала довго. В своїй пісні Маша хотіла донести, що кожну дитину торкнулася війна. Безневинні діти, які втратили щасливе та безтурботне дитинство, і все через війну в нашій країні.

Кліп знімався на двох локаціях. Першою була в Пирогово – місце, яке символізує дитинство, тепло, невимушеність, безтурботність. Це ті моменти, які були в кожного українця до початку війни.  Друга локація – це наше сьогодення, Ірпінь… Зруйновані будівлі, тисячі понівечених життів, місце, де колись панувало життя, а зараз тільки біль та відчай. 

Головний меседж, який співачка хотіла донести у своєму кліпі, полягає в тому, що життя кожного українця змінене на ДО та ПІСЛЯ, що як раніше вже ніколи не буде.

Маша Данілова розповіла, що саме в будинку культури Ірпеня було знімати найважче. Усвідомлення того, що раніше тут грали діти, лунав сміх, і зовсім недавно були виступи на новорічні свята, а після окупантів в будинку культури залишилися лише згорівші стіни з залишками гірлянд, від цього було ще більш  моторошно.



«Пісня для мене дуже особлива. Вона для мене про життя, яке у нас було до. Про те, що я хочу, щоб було як раніше, але так вже ніколи не буде. Ідея кліпу полягала в тому, щоб донести, що я там є маленька і доросла. Показати, що ми завжди повертаємося туди, де нам було добре, тепло, а саме у безтурботне дитинство. Донести всім, що наші діти з початку війни стали дорослими, самостійними, адже життя змінилося», - прокоментувала співачка.


Коментарі

Популярні публікації