Маша Данілова «Навіщо»

 

Українська співачка Маша Данілова презентувала другу сольну україномовну пісню «Навіщо».

Маша Данілова поділилася, що новий трек це про особисті переживання, які співачка проживала від початку повномасштабного вторгнення. Пісню зрозуміє кожен українець, якому довелося на собі відчути всі жахіття війни. Біль та тривога, відчай та панічні атаки – все це довелося відчути дітям та дорослим, які залишилися наодинці зі своїми страхами.


Головний посил пісні присвячений всім українцям, які чекають на своїх захисників з лінії фронту. Від початку повномасштабного вторгнення майже кожна дитина, мати, дружина, залишилися без чоловічої ласки та підтримки. Життя всіх українців зупинилося 24 лютого та, незважаючи на це, кожен продовжує чекати на своїх героїв, щоб нарешті об’єднатися після довгої розлуки і поринути в обійми зі словами: «Ми перемогли, тепер ти назавжди зі мною».

«Пісня дуже чуттєва, відразу викликає сльози на моєму обличчі. Трек присвячений сьогоднішнім реаліям, які відбуваються в нашій країні. Від початку війни мені особисто довелося відчути на собі, що таке панічні атаки, як це боятися втратити своє життя та близьких тобі людей. Я знаю, що я така не одна, тому свято вірю, що нова пісня, відгукнеться в серцях українців». 

Трек доступний на всіх цифрових майданчиках.

Коментарі

Популярні публікації