“Одна - єдина” Kolosova by Nina

 


Колекція під назвою «Одна-єдина», створена у колаборації зі стилістом Ніною Чобанян, це своєрідний маніфест-нагадування жінкам про їх суть. Нові реалії роблять жінок неймовірно сильними, де б ми не були. Жінки продовжують піклуватись, працювати, надихатись, надихати.


Сильні, справжні, вірні собі та своїм принципам, мають право на тендітність, жіночність та ніжність. Вони створюють нові сенси для себе, шукають нові опори.




Капсула від бренду Kolosova про те, що найбільше світло, найголовніший сенс — він у кожній з нас.


Ти у себе є, така неповторна, і ти гідна всього, чого бажаєш. Не забувай просто жити. Пам'ятай про мрії.




Купи собі гарну сукню, вона завжди на часі! Візьми спонтанний вихідний. Дозволяй собі маленькі примхи, саме вони створюють настрій, частіше вдягай найкраще. Нафарбуй губи. Огорни себе в улюблений костюм, адже в ньому так зручно підкорювати нові висоти.







Український бренд Kolosova відомий поціновувачам колекціями, які пронизані витонченістю та аристократизмом: жіночні силуети суконь у поєднанні з маскулінними жакетами, вільний крій білої сорочки, та безумовно, деталі у кожному виробі.
У колекції “Одна-єдина” вишукане поєднання монохромних кольорів та кремових відтінків. Презентована капсула складається з класичних костюмів, сорочок, також присутні сукні-сліп. Окремі вироби декоровані в'язаними вручну елементами та аксесуарами.

Коментарі

Популярні публікації