Сила в єдності: "ВІЛЬНА.Я" на "Маркеті підтримки"


На початку війни, засновниця та дизайнерка бренду LeKo Лєна Костюкова, започаткувала соціально-культурний проєкт "Вільна.Я", задля об’єднання фахівців індустрії моди та допомоги українським брендам одягу, взуття та аксесуарів. 2022 рік в Україні це час єднання та взаємодопомоги. Саме підтримка один одного допомагає українцям долати всі перешкоди, триматися, чинити опір та наближати Перемогу.


Попри всі виклики воєнного часу дуже важливо працювати та творити, розвивати економіку та створювати нові робочі місця, допомагати локальним українським брендам. І кожен робить для цього все можливе.
26-27 листопада проходить "Маркет підтримки" на мультибрендовій платформі "Всі свої". Організатори закликають підтримувати один одного: цінною справою, теплим словом, добрим вчинком чи гідним прикладом. А ще — обирати українське, купувати українське та любити українське.
"Щоб ви не тільки віддавали підтримку українським брендам, а й змогли отримати її навзаєм, ми організовуємо Маркет підтримки. Тут обміняємося турботою одне про одного: купівлі підтримають виробників на плаву, а ті зі свого боку нададуть знижки, щоб гості могли подбати про базові речі свого гардероба" - розповідає оргкомітет про головну мету "Маркета підтримки"


Мета та головні меседжі "Маркету підтримки" від "Всі. Свої"повністю збігаються з цінностями та цілями об'єднання "Вільна.Я".
"Ми сильні, коли ми разом. Наша сила саме в єднанні та допомозі один одному" - вважає Лєна Костюкова, засновниця галузевого об'єднання "Вільна.Я"
Резиденти "Вільна.Я" доєднаються до "Маркету підтримки" та представлять як нові колекції, так і минулі колекції зі знижками. В минулому була дуже успішна співпраця зі "Всі.Свої" на маркетах “Дні українського пальта” та “Осінні колекції”, де працював pop-up store галузевого об'єднання «Вільна.Я».
«Вільна.Я» — це об'єднання, що популяризує локальних дизайнерів в Україні та світі. Проєкт привезе на маркет нові колекції, які нещодавно демонструвались на подіумі. Вони створені під час війни і натхнені українською культурою та мистецькою спадщиною.


В рамках pop-up store будуть представлені 10 резидентів проєкту «Вільна.Я»: Le.Ko, Juliya Kros, LaLinea, ANK Desing, Maison Liulka, Allur x Le.Ko, Kizkо Fur, Canary, A.G.N.A, Limarenko MyScarf, E.Milliko, Charivna. Приходьте підтримувати українське разом зі Всі. Свої та проєктом «Вільна.Я» .

На "Маркеті підтримки" в pop-up store галузевого об'єднання «Вільна.Я» буде спеціальний благодійний корнер дизайнерів-резидентів.
Фото: Всі. Свої, Вільна.Я

Коментарі

Популярні публікації