Сумська, Валевська, Амадор Лопес привітали ЗСУ з професійним святом




Команда ГО "Лікарський Фронт", амбасадором якої є одна з найвідоміших українських акторок та Народна артистка України Ольга Сумська, яка підтримала ГО та та благодійну її діяльність, засновник благодійної організації Лисецькій Андрій та оргкомітет Всеукраїнської бізнес-премії “CABINET BOSS.Top-50” та Міжнародної благодійної премії «CHARITY 100ЛИЦЯ», founder якої є Марина Філіпенко, висловлюють подяку українському підприємцю, засновнику групи компаній Premier Food Віталію Войтовичу за підтримку благодійної акції у День Збройних Сил України, які надали гуманітарну допомогу військової бригаді ЗСУ, що захищає наразі нашу столицю. Акцію підтримали й відомі зіркові волонтери, серед яких Ольга Сумська, Наталія Валевська та Амадор Лопес. Команда Віталія Войтовича також, як і ГО «Лікарський фронт», з перших днів повномасштабного вторгнення росії організовує для України благодійні акції у підтримку. Завдяки партнерству та колаборації, ми зможемо зробити більше! День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою. Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!


Основний вектор допомоги для ГО на цей час - це діти, які потребують реабілітації та діти-сироти, люди похилого віку. ГО також не забуває й про тварин, волонтери організації продовжують вивозити тварин з точок бойових дій та постійно завозять корм до притулків. Наразі планується відкриття у Київській області притулку для тварин, де зможуть розміститися друзі наші менші. Дуже важливо разом триматися та допомагати один одному заради спасіння людей, рятування тварин та відновлення пошкоджених міст нашої країни. Мрія про перемогу України обов'язково стане реальністю, а у серцях українців достатньо кохання та єднання, щоб вистояти і перемогти і відновити Україну. Немає сумніву, що тільки спільними зусиллями ми привертаємо увагу світу до України та зацікавлюємо міжнародні фонди та організації до колаборації. Волонтери, громадські організації та міжнародні благодійні фонди вже зробили немало для української держави, але цю спільну щоденну роботу потрібно продовжувати задля того, щоб якомога скоріше настав мир в Україні. Усі наші зусилля крок за кроком наближають до перемоги, а єдність та самовідданість українського народу надихає не тільки самих українців, але і людей по всьому світу.


Хочемо нагадати, що вже незабаром, 19 грудня, у FAIRMONT GRAND HOTEL відбудеться Міжнародний благодійний захід, в рамках якого пройде благодійний аукціон, концерт та урочисте нагородження волонтерів, благодійних організацій, меценатів, бізнесменів, соціально-політичних діячів, зірок шоу-бізнесу та відомих медіа-персон нашої незламної країни, які за рік війни зробили вагомий внесок у розвиток країни для майбутнього нації.
Запрошуємо кожного небайдужого долучитись до благодійного заходу В ПІДТРИМКУ ПОСТРАЖДАЛИХ ДІТЕЙ УКРАЇНИ 
Дитячій лікарні № 5 в м.Харків не вистачає медичного обладнання для того, щоб рятувати маленьких українців, а наша ціль допомогти їм коштами, щоб маленькі наші незламні герої мали шанс на життя: повноцінне і мирне. Всі зібрані кошти з аукціону, який пройде в рамках заходу, підуть на закупівлю медичного обладнання, де знаходяться діти з фізичними та психологічними травмами та вадами, діти-сироти. Все це наслідки жорстокої війни, яку розв‘язала Росія - країна терорист.


НАШІ ДІТИ ПОВИННІ ЖИТИ - ВОНИ НАШЕ МАЙБУТНЄ.
Ми покажемо Всім в рамках благодійного заходу, хто саме є лідерами та допомагає нашій країні, щоб своїх героїв, знали в обличчя. Бо тільки разом ми зможемо перемогти та врятувати нашу НЕЗАЛЕЖНУ країну!
РАЗОМ МИ ДОПОМОЖЕМО ЗБЕРЕГТИ ЖИТТЯ ТА МАЙБУТНЄ МАЛЕНЬКИХ СЕРДЕЦЬ!



Коментарі

Популярні публікації