Пісня для Бахмута: 14-річна киянка співає за донати на ЗСУ

 Днями музичний простір сколихнула відеоробота “Ранок” на чуттєву пісню про майбутнє України від 14-річної співачки з Києва. Дівчину звати Софі Адамів, а пісню їй написав молодий композитор Єгор Горлов (саунд від студії Lord Music). 

Атмосферний відеокліп було знято у бомбосховищі, а всю підготовку до зйомки проводили по відеозв'язку під керівництвом режисера Дениса Мусаєва. В екстремальних умовах, під обстрілами та без світла, творча команда підбирала безпечне місце зйомки, шукала ідеї для відеокліпу, образи і реквізит.

Все це було зроблено заради підтримки ЗСУ на Бахмутському напрямку. Всі кошти від прослуховувань та скачувань цієї композиції юна співачка Софі Адамів вирішила передавати у благодійний фонд “Народжені перемагати”. На ці гроші будуть закуплені необхідні медикаменти та речі для 95 бригади, які зараз на Бахмутському напрямку героїчно тримають найнебезпечніший на сьогодні напрямок фронту.

“Я впевнена, що цей 2023 рік принесе нам довгоочікувану перемогу. Адже українці - нація, яка народжена перемагати. Хоча мені всього лише 14, я всім серцем прагну наблизити перемогу, тому вирішила допомогти хлопцям і дівчатам з 95 бригади, які в найгарячішій точці воюють за наше з вами майбутнє. А воно обовʼязково буде мирним і щасливим - саме про це моя пісня. Тому слухайте, скачуйте, долучайтеся до нашого збору - навіть репостами цієї пісні ви дуже допоможете нашим захисникам отримати необхідні медикаменти та речі якомога скоріше”, - прокоментувала юна виконавиця на своїй сторінці в Instagram (https://instagram.com/sofiadamiv). 

Запрошуємо вас долучитись до ініціативи Софі та допомогти військовим у зручний для вас спосіб: 

Слухайте та скачуйте аудіо ТУТ:

iTunes http://itunes.apple.com/album/id1666077735?ls=1&app=itunes

Знімайте для Тік-Ток відео на цю композицію (Sofi Adamiv - РАНОК) або просто донатьте будь-яку зручну для вас суму в БАНКУ

https://send.monobank.ua/jar/AC9WSzpEU


Коментарі

Популярні публікації