БФ «Діти Дітям» та співачка Софія Єгорова завітали до учнів з деокупованих територій

 БФ «Діти Дітям» та співачка Софія Єгорова давні друзі і вже провели не одну благодійну акцію разом. Вони завітали до учнів з деокупованих територій до Димерського ліцею №2 Димерської сільської ради, щоб поговорити про безпеку на дорозі та нагадати про правила дорожнього руху.

Зараз через постійні відключення світла на вулиці, треба бути максимально уважним на дорозі не тільки водію, але й пішоходу. БФ «Діти Дітям» подарував малечі модні яскраві захисні курточки для безпеки руху.

“Війна триває… Зараз в нашій країні є великі проблеми з освітленням і світловідбиваючі елементи — це ефективне рішення для маленьких пішоходів, щоб уникнути проблемних ситуацій у темну пору доби. Дбаємо про безпеку дітей разом!” — директор БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова 

“Це була неймовірно тепла зустріч! Діти танцювали, співали, сміялися. Я вперше для публіки заспівала пісню «Моє Місто», яка в цьому році вийде на всіх музичних платформах — глядачам сподобалося, а для мене це найголовніше! Також сьогодні ми з другом Гонщиком провели невеликий тест правил дорожнього руху (з яким діти впоралися навідмінно!)”, — емоційно прокоментувала співачка Софія Єгорова 

У воєнний час ми, дорослі, хочемо, щоб дитячі серця були наповнені світлими мріями, теплом і радістю, бо у непрості часи війни діти так само переживають стрес і тривогу.

 До учнів 2-4 класів Димерського ліцею №2 завітали активісти БФ “Діти Дітям”. Організатори заходу нагадали учням про Правила дорожнього руху, подарували світловідбиваючі куртки.

Гарний святковий настрій створили дітям співачка Софія Єгорова та аніматор. Не обійшлося й без смаколиків. Діти отримали масу нових вражень та позитивних емоцій!

Благодійність – це бажання та можливість робити добрі справи. Щиро дякую БФ “Діти Дітям”.Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю! Згуртовуємося заради перемоги!”— Світлана Шак, директор Димерського ліцею №2

















Організатори, керівництво школи та батьки висловили щиру подяку компанії «УЛЬТРАСЕЙФЕТІ» та Максиму Котеньову, партнеру з Німеччини NITRAS, які передали дітям куртки зі світловими елементами, які мають високу видимість у вечірні часи.

“Дякуємо нашім партнерам @mastermanagement360 та Софії Єгоровій за веселі пісні та танці, дружні обійми, солодощі для дітей переселенців, дітей, які пережили окупацію. Дякуємо веселому герою із Щенячого патрулю за гарний настрій та повітряні кульки”, — директор БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова

ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ!

Коментарі

Популярні публікації