Андрій Кравченко з піснею «Доле моя» "розкрадає" серця українок .



Погодьтеся, що зустріти свою людину, на все життя чи на якийсь його період, – особливий подарунок долі, який варто цінувати, бо він дістається далеко не кожному. Саме про це нова пісня Андрія Кравченка.

«Людська доля і кохання – ці два поняття тісно пов’язані між собою. Треба бути вдячним за все, що підкидає нам життя, а особливо за справжні почуття. Тривалі стосунки чи з терміном придатності, по суті, це не так важливо. Було чи є – дякуй всесвіту за такий дарунок. Бо відчуваючи любов ми змінюємося на краще» – так Андрій пояснює основний меседж, закладений у новій пісні.


Артист щиро зізнається, що зі повномасштабною війною йому спершу було непросто налаштуватися на творчість та згодом йому вдалося знайти для себе переконливі аргументи:

«Музика вкрай важлива для людей зараз. Сьогодні, як ніколи, слід говорити про свої почуття, бо завтра може не настати. Та й взагалі жінка, для нас чоловіків, - емоційний тил. Буде в неї на душі все гаразд, то й ми тримаємо стрій ще впевненіше. Хлопці, говоріть частіше слова любові і вдячності своїм коханим. А якщо думки плутаються, іноді й таке буває), тоді вмикайте пісню «Доле моя» і вона все скаже за вас!»

Музику та слова до «Доле моя» виконавець написав сам: «Першим завжди приходить приспів і я одразу ж наспівую його на диктофон. Тому телефон завжди зі мною навіть більше не для дзвінків чи соцмереж, а для творчості (всміхається). От, першим йде приспів, а далі – решта тексту та мелодія».

Вже в кінці лютого артист презентує і кліп до пісні «Доле моя». Над відео у якості режисера та оператора попрацював Олексій Міхалевський. Саме він зняв і попередню роботу Андрія Кравченка «Діти війни».

«Доле моя» також найближчим часом зазвучить під час благодійного туру виконавця Європою, значну частину коштів з якого Андрій передасть на потреби наших ЗСУ-«котиків».

Посилання на пісню: https://bfan.link/dole-moya

Коментарі

Популярні публікації