Заговори, щоб я тебе побачив!

“Заговори, щоб я тебе побачив!”: лікарі та медичні працівники КНП “Перинатальний центр м. Києва” започаткували нову традицію


Історія знає випадки, коли талановиті, видатні лікарі і медичні працівники захоплювались мистецтвом та творчістю і їх творчий доробок ставав відомішим за їх лікаську справу. Це властивість медичного фаху, коли ти постійно вчишся, формується звичка шукати нову інформацію, а потім працювати над тим, як все, що ти знайшов цікаво та логічно донести до аудиторії.

Перинатальний центр - це команда завзятих та відданих медичній справі людей. Ми постійно шукаємо нові формати, щоб розповісти аудиторії про нашу роботу, піднести тему материнства, заохотити наших громадян опановувати найшляхетнішу професію в світі - батьківство. Нещодавно проводили фото виставку “Я є життя”, так ми відзначили Міжнародний день передчасно народжених дітей, привітали батьків та дітей, що почали життєвий шлях і були врятовані нашми лікарями. Наш фільм “Мова традицій” про витоки акушерства та традиції наших предків. Мало кому відомо,що Україна - це більш ніж 40 цивілізацій, і це наша спадщина. Тож давайте бути достойними спадщини наших предків” - розповіла про захід Вікторія Біла, директор центру.



 

Коментарі

Популярні публікації