«Кращий готельний комплекс гірськолижного курорту» - DIAMOND RESORT BUKOVEL

 

Готельний комплекс Diamond Resort в Буковелі протягом війни приймав гостей з різних гарячих куточків України, власники готелю займаються благодійністю та допомагають гуманітарною допомогою по всій Україні. Нещодавно, власник готелю Марина Нуцу Дмитрович отримав нагороду міжнародної премії Charity 100лиця - «Кращий готельний комплекс гірськолижного курорту».



Це один з кращих готелів гірськолижного курорту Буковель. Diamond Hotel Spa Resort – це територія витонченого стилю, бездоганного сервісу і відчуття гармонії в кожній деталі. 148 розкішних номерів міжнародного класу з індивідуальним дизайном, два сучасних Spa-центри і два ексклюзивних ресторана забезпечать гостям повноцінний відпочинок і відновлення сил. Diamond White & Black володіє розвиненою інфраструктурою і є ідеальним місцем як для романтичного та сімейного відпочинку, так і для ділових зустрічей.




“Як і під час війни так і після нашої ПЕРЕМОГИ у мирний час двері комплексу відкриті для кожного Українця!” - зазначив Марина Нуцу Дмитрович.
Відзнаками та подяками в цей вечір були відзначені військові, лікарі та волонтери, артисти та освітяни, журналісти та бізнесмени. Кожний з номінантів у своїй сфері робить все для наближення нашої Перемоги.

На "Charity 100лиця" 2023 за підтримки ГО "Лікарський фронт" відбувся благодійний аукціон, на якому зібрали 1 млн 118 тис грн на антидроновий комплекс "Простір". Меценати придбали лоти, серед яких, картина українського ілюстратора з автографом Валерія Залужного, тарілка з автографом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, боксерські рукавиці з автографом видатного українського боксера Володимира Кличка та календар з відомими фразами підписаний Віталієм Кличко, футболка Freedom Олександра Усика з його автографом, м’яч з автографами легендарних українських футболістів: Шевченка, Блохіна, Коновалова, Яремчука та інших видатних гравців, картина від Анни Яхно «Люди, як кораблі».




Захід підтримали відомі артисти: Євген Хмара, Наталія Могилевська, Lida Lee, Енджі Крейда, KAMALIYA, Міла Нітич, СолоХа, Анна Добриднєва, Люся Кава, Наталія Валевська, Настя Андреєва та DJ Starkov.

Ведучими вечора стали: амбасадорка ГО "Лікарський Фронт" Ольга Сумська та Анатолій Анатоліч, а ведучими аукціону - Тімур Мірошниченко та Андрій Джеджула.

http://diamond-bukovel.com.ua/


Коментарі

Популярні публікації