Юрій Гордієнко отримав нагороду «Меценат року» на благодійному заході FENIX CHARITY

На всеукраїнському благодійному заході під егідою ГО «Fenix Charity» президента Міжнародної Академії Захисту Прав Людини Юрія Миколайовича Гордієнко нагородили відзнакою «Меценат року». 









Він з перших днів війни займається евакуацією дитячих будинків, будинків сімейного типу та багатодітних сімей з гарячих точок нашої країни до Європи. Більш ніж 15 років Юрій Гордієнко займається благодійністю на всеукраїнському рівні, але війна внесла свої корективи й відтоді волонтерство також стало неодмінною частиною його життя. Процес евакуації досить складна справа та потребує злагоджених дій всіх учасників. За весь період війни Юрію Гордієнко та його команді вдалося евакуювати понад дванадцять тисяч людей. Кожна евакуація планується заздалегідь. За потреби, евакуйованим особам оформлюються всі необхідні документи та закордонні паспорти. Звичайно, що маршрут зі Сходу України на Захід займає чимало часу. Тож на шляху до кордону організовуються місця ночівлі та перепочинку, як правило - у Києві та Чернівцях. Відповідальність за транспорт, паливо, проживання, харчування, одяг та всі супутні витрати повністю бере на себе команда Гордієнка Ю.М. 


Закордоном, на кінцевому пункті призначення, до приїзду евакуйованих громадян вже чекає комфортне житло, харчування та за потреби організовується медичне обстеження. Слід зазначити, що для евакуйованих дітей організовано україномовну школу та дитячий садочок.
Команда завжди готова надати підтримку всім, хто звертається з проханням про допомогу, та зробити все можливе задля безпеки наших громадян, котрі опинилися в складних життєвих обставинах через жорстокі воєнні дії росії.








Коментарі

Популярні публікації