Відкриття виставки «ABOUT US/UA

 14 квітня відбулося відкриття довгоочікуваної виставки  «ABOUT US/UA» у галереї SWAP. Де  була представлена вражаюча колекція мистецьких робіт 12 талановитих українських художників, кожен зі своїм неповторним стилем і засобами.

Ця виставка  спонукає до роздумів, які мають на меті показати поточний стан справ в Україні. Виставка представляє різноманітні погляди на цю тему, причому кожен твір мистецтва пропонує свіжу та надихаючу інтерпретацію викликів сьогодення.









Художники, представлені на виставці, є одними з найбільш захоплюючих та інноваційних на українській арт-сцені. Відвідувачі матимуть можливість побачити роботи визнаних імен, таких як Назар Білик, Жанна Кадирова, Саша Чічкан та Ілля Чічкан, Поліна Веллер  , а також нових талантів, як-от Поліна Щербина та Руслан Панчук.













Виставлені твори мистецтва не тільки приголомшливі візуально, але й зачіпають важливі суспільні проблеми. Виставка пропонує унікальну можливість поміркувати над власним сприйняттям поточного стану подій в Україні та дослідити нові способи мислення та бачення.



Коментарі

Популярні публікації