Нові аромати: BOADICEA THE VICTORIOUS. PURE NARCOTIC та BOADICEA THE VICTORIOUS.HOOKED

 BOADICEA THE VICTORIOUS.HOOKED

Новий аромат англійського бренду Boadicea The Victorious з назвою «На гачку», що чіпляє, – це стан чоловіка, який вже не володіє своїм серцем. Він віддав усе заради кохання. Один погляд на флакон Hooked і Ви у пастці.

Кришталево - прозоре скло, унікальний дизайн щита, що зачаровує. Кожна деталь підтверджує винятковий талант творця.

«Я був упійманий тобою на гачок. Я мужній та сильний, чоловік, готовий на подвиг, був спійманий на красу твоїх очей та ніжність губ. Це як ураган, якому дали твоє ім'я, і я не можу противитися йому. Я не можу надихатися, це почуття, яке змушує завмерти від замилування. Це п'янкий вітер любові, що наповнює мене і несе до тебе на зустріч. Я був упійманий цим почуттям».

Аромат Hooked пробуджує в нас найдикішінестримні інстинктинемов музична композиціязібрана з цінних парфумерних нотзмушує нашу душу танцювати у передчутті щастя.

Ноти полинуевкаліпта і шавлії запрошують відпочити розпаленій свідомості у своїй прохолоді і перейнятися спокоєм і впевненістюПрохолода змінюється ковтком абсенту, що п'янить, в союзі з цитрусовим жасмином і теплим деревним кашемиром. Остання крапля волі залишає Вас при знайомстві зі шлейфом аромату, що складається з чуттєвих пачулі, амбри, моху та деревних нот.

Аромат для сильних духом, серце якого хоробро прагне на зустріч до любові.

BOADICEA THE VICTORIOUS. PURE NARCOTIC
Аромат присвячений нашим вразливим сторонам, слабкостям і залежностям, спокусам і спокушанням, порокам і каяттям. Він розбурхує і паморочить, викликаючи справжнє тяжіння і спокусу пристрасті. Він розпалює емоції, паморочить голову і обволікає дорогоцінними нотами рідкісних інгредієнтів, перетворюючись на справжній ольфакторний наркотик для оточуючих.


Аромат стартує соковитим інжиром, приправленим кардамоном, бергамотом і дурманом. У серці композиції - прохолодний чай мате, єгипетський жасмин, вельветовий османтус і гаряча марокканська троянда. Базові ноти обволікають теплим сандалом, білим мускусом, бурбонською ваніллю і тягучою амброю зі смолами.

Верхні ноти: бергамот, дурман, коріандр, кардамон, листя інжиру.

Ноти серця: єгипетський жасмин, мате, китайський османтус, марокканська троянда.

Базові ноти: амбра, бензоїн, сандал, мускус, боби тонка, бурбонская ваніль.


Нові аромати вже представлені в Україні!

Коментарі

Популярні публікації