COLLISTAR: Надзвичайна інновація, натхненна мезотерапією.

 

ABDOMEN AND HIPS MESO-REMODELING TREATMENT

✔️ Ефект невидимого обгортання

✔️Інтенсивний догляд, який ремоделює зону талії завдяки революційній формулі.

ЩО ТАКЕ МЕЗОТЕРАПІЯ?

Популярна процедура з естетичної медицини, що діє на локалізовані жирові відкладення. В ній використовуються мікроін’єкції для доставки потужних активних інгредієнтів до мезодерми, середньо-глибокого шару дерми.

ФОРМУЛА

РЕВОЛЮЦІЙНА, ЗАПАТЕНТОВАНА СИСТЕМА ДОСТАВКИ

Засіб спирається на неймовірну наукову інновацію, вперше використану в косметичному догляді. Чому це так інноваційно? Щоб імітувати ефект мезотерапії та подіяти на центр жирових клітин, Collistar використав ЗАПАТЕНТОВАНУ СИСТЕМУ ДОСТАВКИ, яка в 5 разів ефективніша, ніж традиційний матричний підхід. Завдяки “ефекту обгортання”, формула забезпечує швидке поглинання активних інгредієнтів та їх інтенсивну, цілеспрямовану дію.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЕНТИ З ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

Дослідження Collistar® вирішили використовувати власну формулу, щоб забезпечити доставку перевірених активних інгредієнтів, які також використовуються в естетичній мезотерапії, для: цільової боротьби з жировими відкладеннями, зменшення накопичення рідини, відновлення тканин.

ФОСФАТИДИЛХОЛІН - цей фосфоліпід має надзвичайну здатність розчиняти жири, полегшуючи їх видалення. Оскільки він має структуру, подібну до клітинних мембран, він працює в синергії із запатентованою текстурою, щоб активні інгредієнти проникали в найглибші шари епідермісу, посилюючи дію один іншого.

КОФЕЇН І КАРНІТИН - завдяки своїм ліполітичним, лімфодренажним властивостям, ці два потужні активні інгредієнти допомагають зменшити локальні жирові відкладення, підвищити активність ліпази, тонізувати судини та покращити насиченість тканин киснем, стимулювати лімфодренаж і вивести застійні рідини і токсини.

ІТАЛІЙСЬКИЙ БЕРГАМОТ (СТАЛЕ ВИРОБНИЦТВО) - надзвичайно багатий ліполітичними активними інгредієнтами та флавоноїдами, цей дорогоцінний цитрусовий фрукт, також відомий як «зелене золото Калабрії», здатний покращити мікроциркуляцію крові та лімфи, зменшити затримку води, викликану запаленнями, боротися з локальними жировими відкладеннями, поліпшити тонус і зовнішній вигляд шкіри.

 ТЕТРАПЕПТИД: для ремоделювання живота, а також для боротьби з локалізованими жировими відкладеннями, необхідно зконцентруватися на в’ялості шкіри. Активний інгредієнт має подвійну дію пригнічує активність еластази (захищає еластин) та стимулює вироблення колагену I типу. Шкіра стає міцнішою, більш еластичною та пружною.

ЕФЕКТ НЕВИДИМОГО ОБГОРТАННЯ, ДІЯ ГАРЯЧЕ-ХОЛОДНО

Легка, чуттєва текстура, що швидко вбирається, обгортає лінію талії невидимою еластичною мікроплівкою, створюючи миттєвий тензорний ефект. Завдяки ефекту гаряче-холодно, ментол і екстракт ванілі сприяють звуженню і розширенню кровоносних судин, стимулюючи мікроциркуляцію і мобілізуючи жири.

Протестовано дерматологами, не містить: силіконів, спирту, подразників, парфумерних алергенів, інгредієнтів тваринного походження, протестовано на вміст нікелю (<0,0001%).

Новинка вже представлена в Україні!

Коментарі

Популярні публікації