Fashion show: BEssARION FW-23



За рік війни - це перший фешн показ, проведений в Україні. Команда BEssARION, організувала шоу просто неба, на території культурного простору «Арсенал XXII». 


Попри повітряну тривогу та дощ, які почалася за тридцять хвилин до показу та дощ, одразу після закінчення тривоги команда провела шоу, чим показала свою позицію стійкості та незламності й бездоганну організацію. При вході гостей зустрічав брендвол, де Бессаріон розказав свою історію, історію кохання до України. 






























Шоу відкривав образ, в якому на торсі моделі було написано вірш "любіть Україну", а закривала показ Олімпія Вайтмусташ в чорній об'ємній сукні. 
Нова колекція BEssARION – це тотальне самовираження й донесення власної позиції. Кожна річ дропу – інструмент, завдяки якому суспільство може почути ваш голос. У колекції багато символів, які уособлюють Україну. Темні кольори додають драматичності й підкреслюють особливий дух і атмосферу. Серед тканин – матеріали, які використовують у military одязі, еко-шкіра, плащівка та важкий шовк. 














Алкогольний парнер шоу - німецьке ігристе LATINIUM
Директорка шоу - Потапова Міла
Кастинг директорка - Діана Онацька
Beauty production 96 Group Agency
Foto: Влад Томічек, Саша Мазур, Серж Базилік, Заярний Паша 

Коментарі

Популярні публікації