Men’s Style 2023 з актором Євгеном Мухамедовим



Fashion-зйомка у стилі smart casual з актором Євгеном Мухамедовим
у головній ролі

Київ – столиця можливостей, бізнесу, кар'єрного зростання. Навіть в умовах війни та пандемій місто продовжує життя. Стилістка-мистецтвознавець Крістіна Білоус пропонує пройтися вулицями Києва з новою архітектурою разом з актором та митцем Євгеном Мухамедовим. Зйомка відбувалася в "ділових районах", де розташовані бізнес-центри, посольства, офісі великих компаній, магазини одягу та кав'ярні тощо. Ідеальне поєднання для ділових зустрічей та для вирішення повсякденних завдань для чоловіків – Casual та Smart Casual.

Total look Les  Hommes+Sunglasses Enni Marco

 Coat Les Hommes

 Outwer+ polo Lamborghini Trousers Les Hommes _Sunglasses Enni Marco

Стиль smart casual у перекладі з англійської мови означає ошатний, повсякденний та невимушений стиль. Це своєрідний баланс між строгою класикою та розслабленою елегантністю. Головний принцип цього тренду – зручність і простота. Це збалансований, універсальний та "інтелектуальний" одяг. Стиль smart-casual – це неформальний дрес-код, в якому певним чином комбінуються класичні та сучасні елементи гардероба з мінімумом індивідуальних аксесуарів.

Coat Les Hommes

Total look VERSACE Jeans Couture

Polo Lamborghini Trousers Les Hommes
У сучасному розумінні під smart casual прийнято вважати класичний стиль для повсякденного носіння, але із стильними (не класичними) елементами одягу. Для розуміння, цей стиль буде чимось середнім між класичними офіційними силуетами і вільним casual

Outwer+ polo Lamborghini Trousers Les Hommes

Credits: 

Актор, модель, митець / Євген Мухамедов Yevhen Mukhamedov, 

actor, model, artist yevhen.mukhamedov

Style / Kristina Belous _whitem_

Art Direction & Production _whitem_

Photo / Alla Serbina 

MUA / Maria Starovoytova

Sunglasses/ennimarco_ukraine Clothes / Fashion Address

Коментарі

Популярні публікації