Андрій Кравченко презентує гімн вірності у коханні - “Лебідка”

 

Тисячі українських пар розділила війна. Декому довелося виїхати за кордон, залишаючи коханих, дехто взявся до зброї і вже понад рік перебуває на передовій, не бачачи своїх половинок. І зараз вкрай важливо зберегти вірність до того кого любиш і що насправді дороге серцю.


“Лебідка” - нова лірична композиція Андрія Кравченка. Її артист присвятив закоханим, хто попри обставини залишається вірним своїм почуттям: 


“Любов допомагає жити. Це - рушійна сила та мотивація для кожного з нас. Під час благодійних заходів я спілкуюся з військовими та переселенцями і щоразу бачу підтвердження цих слів. Їх тримає на плаву та рятує якраз любов і знання, що на них чекають.  “Лебідка” - це свого роду гімн вірності у коханні”.

Слова та музику до пісні Андрій Кравченко написав сам. Мелодія, каже, “кружляла у голові” давно. А ось остаточна версія тексту написалася нещодавно. Артист на концертах вже встиг заспівати “Лебідку” допрем’єрно:

“Люди дуже емоційно реагують на виконання: переживають разом зі мною кожне слово пісні та дуже аплодують, підспівують, запитують коли прем’єра, щоб додати собі у плейлист. Тема їм дуже близька та актуальна. А це найкраща нагорода для артиста, коли пісні “живуть серед людей”. 

Незабаром Андрій Кравченко презентує свій перший альбом «Тільки ти». Подія відбудеться у Львові 14 липня 2023 року о 19:00 на Терасі !FESTrepublic.
Також нещодавно виконавець передав на потреби ЗСУ шосту автівку та спецобладнання, що благополучно виконує бойові завдання. 


https://bfan.link/lebidka

Коментарі

Популярні публікації