Стань Джокером проєкту “Українська пісня”!

  



МУЗВАР 20 травня на ВДНГ робить відкритий відбір

Один з наймасштабніших музичних проєктів країни Ukrainian Song Project (Українська пісня) днями оголосив шорт-лист учасників, серед яких: Oks, Polina Dashkova, YAGODA, T.HUTSULS, 7TEEN`S, YOGEN, Zelenooka. Учасники активно готуються представити свої пісні у Львові на гала-концерті 17 червня.

Команда проєкту та музичний портал “МУЗВАР” виріши оголосити додатковий сайд-пошук 8-го учасника фіналу Ukraine Song Project серед киян та гостей міста.

20 травня на великій відкритій локації “Поляна на ВДНГ та сад гамаків” з 15:00 стартує конкурсний відбір ДЖОКЕРА від МУЗВАР. Аби стати учасником відбору необхідно зареєструватись на сайті muzvar.com.ua у розділі “Стань ДЖОКЕРОМ” та чекати на запрошення.

Підтримувати потенційних учасників та разом з тим відкривати сезон "Поляни на ВДНГ" будуть оголошені фіналісти проєкту та круті представники нової хвилі української музики:

⚡️Dima Prokopov

⚡️Ostrovskyi

⚡️Molodi

⚡️Люся Кава

⚡️Masha Danilova

⚡️Lesan

⚡️Varash

⚡️DIMARIA 

⚡️Entely та багато інших.

Приходьте всією сім'єю, великою компанією чи самостійно на ВДНГ 20 травня аби стати дотичним та підтримати майбутніх суперстар України!

Коментарі

Популярні публікації