Український бренд Cabanchi.com разом із Лідою Лі та «Волонтерами Культури» презентував лімітовану колекцію «На Перемогу»

 Перемога – найочікуваніша та найбажаніша для всіх нас, надихає кожного українця працюввти щодня на своєму фронті. Ми об’єдналася – та робимо все можливе, щоб наблизити перемогу: працюємо, волонтеримо, донатимо. Адже так важливо підтримувати себе щоденними маленькими радощами, займатися рутинними справами, слідкувати за своїм ментальним здоров'ям, надихатися на приємні та важливі справи. 

Саме для цього український бренд одягу Cabanchi.com створив патріотичну колекцію одягу «На Перемогу». Ці яскраві базові речі допоможуть підняти патріотичний дух прямо зараз та ідеально підійдуть для святкування найважливішого дня в історії сучасної України.


Обличчями патріотичного дропу стали креативні сили України: «Волонтери культури» Дмитро та Олександр, а також популярна українська співачка Lida Lee. Енергія життя та драйв, який вривається в екранів гаджетів вкотре дає надію та констатує той факт, що немає в світі сильнішої духом країни, ніж Україна.







Мета колекції – створити стильний одяг для урочистої події, але без пафосу та офіціозу. Ці речі виглядають яскраво й промовисто, але при цьому зручні та універсальні. Нова лінійка від Cabanchi.com складається з базового жіночого та чоловічого одягу, що зроблений з якісних українських матеріалів. Ці речі представлені у двох кольорах – жовтому та синьому. Їх можна комбінувати між собою, обираючи різні варіанти верху та низу, а також поєднуючи кольори. Ще одна «родзинка» колекції – увесь одяг доповнений принтом-слоганом «на Перемогу».

Окрім фанової частини, колекція також має благодійну складову, адже бренд поставив перед собою мету: за кошти від продажу закупити 100 комплектів військової жіночої форми, передати їх у фонд Volunteers of Culture, та підтримати наших захисниць разом з проектом «ARM WOMEN NOW» (в комплект входить: військова жіноча форма, тактична спідня білизна -топ та два набори спідньої білизни). 

https://www.instagram.com/cabanchicom/

https://www.instagram.com/lidalee_official/ 

https://www.instagram.com/awdieiev/ 

https://www.instagram.com/homya4/ 

https://www.instagram.com/armwomennow22

Коментарі

Популярні публікації