CHARITY FASHION SHOW за підтримки Ukrainian Fashion Week

 


8 червня у Pochayna Event Hall відбудеться благодійний показ відомих українських брендів: ELENAREVA, GASANOVA, GUDU, KSENIASCHNAIDER, LITKOVSKA, T.MOSCA. Показ ініційовано Ukrainian Fashion Week.


«Дизайнери України —  один із прикладів нашої незламності, впевненості у майбутньому, віри у перемогу. Наші дизайнери — один із символів таланту українського народу. Сьогодні вони створюють свої колекції під звуки вибухів і повітряних тривог. Сьогодні вони шиють шовкові сукні і солдатські фліски, роблять черевички на підборах і військові берці. Ними захоплюється весь світ, а вони нагадують йому про необхідність підтримувати Україну», – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Гості показу зможуть побачити образи від шести провідних українських брендів, які не залишають байдужими найкращих професіоналів світової fashion-індустрії у Мілані, Парижі, Лондоні, Нью-Йорку. 







Також під час події можна буде придбати ексклюзивно надану сукню бренду PASKAL.

Увесь прибуток від продажу квитків буде перераховано на створення ургентного приймального відділення НВМКЦ "Головний військовий клінічний госпіталь".

Квитки на показ можна придбати за посиланням: https://kiev.karabas.com/ua/charity-fashion-show

За час війни Ukrainian Fashion Week підготував та провів 14 показів та інших професійних подій для 53 українських брендів в рамках глобальної Ініціативи «Support Ukrainian Fashion» за кордоном. Це буде перша модна подія за підтримки UFW у Києві за час повномасштабного вторгнення.

Ми об’єднались, щоб перетворити красу на підтримку.

Коментарі

Популярні публікації