«ТРОЯНДОВИЙ САД: благодійні фотодні» 11— 14.05



Два проєкти, квітковий простір «Кловський сад», проєкт талановитої Ніни Лісаченко, та виробник троянд «Асканія-Флора», об'єдналися, щоб створити натхненну атмосферу з 5000 троянд, наповнену сенсами🌹 Проєкти «Кловський сад» та «Асканія-Флора» поставили собі дві важливі амбіційні мети:
- щоб кожна мама завітала до саду та зробила собі фото, у фотозоні дбайливо створеною командою «Кловський сад», закарбувала себе в цьому моменті.
- запрошені фотографи до фотоднів усім бажаючим роблять фото,а виручені кошти направляються у підтримку збору Сабіни Мусіної на дитячі серця (проєкт, що Сабіна підтримує уже довгий час через фонд Dobro.ua (http://dobro.ua/).


Відкрила фотодні Ірину Тітенко — талановита фотографиня, що працювала на локації у четвер 11.05 та робила фото всім бажаючим. Мінімальна сума донату — 1000 грн.

У п'ятницю, суботу та неділю кожна дівчинка з мамою зможе зробити фото з нашими запрошеними професійними фотографами, серед яких: Анастасія Бриль, Богдан Магдич та інші таланові професіонали.

Команда «бути Софі» тепло пригощала гостей спеціалітетами, котрі натхненно виготовила у ніжно-рожевих тонах: полуницею із саду Софі, рожевим охолодженим ігристим, трояндовим лимонадом, мадленами, фірмовими фісташковими цукерками та, звісно, теплими посмішками.




До саду протягом відкриття та у перший день прийшло багато дівчат з мамами, що дуже емоційно та дійсно натхненно. Сад, наповнений ароматами троянд присвячений до найніжнішого дня — Дня матері. І за перший день фотоднів зібрали 100 000 грн у підтримку збору Сабіни Мусіної на дитячі серця.


























































11 — 14 травня 2023 року Кловський узвіз, 11 квітковий простір «Кловський сад»

Коментарі

Популярні публікації