Співачка VLADA K презентує світле, переможне та життєстверджуюче відео на пісню “Весна”


Vlada K співачка, що створює якісну, сучасну та чуттєву музику, що захоплює слухачів та залишається в серцях надовго. Під час складних для всіх нас часів, виконавиця не полишила творчість і продовжила надихати тих, кому це було дуже потрібно.


Сьогодні співачка Vlada K презентує світле та життєстверджувальне відео на трек “Весна”, який вчергове засвідчив потужний музичний потенціал молодої виконавиці.
Весна - це надзвичайно символічна пора року і потужний символ відродження та перемоги.
“Ми всі дуже чекали весни, тому що весна приходить попри все і несе нам перемогу, - говорить співачка. - Весна для мене втілюється в образах, про які я співаю у пісні. Ранок, наче казка -це ранок нашої перемоги, а промені сонця у моїх віконцях - це тепло і надія. Коли я працювала над створенням цього відео, саме такі думки народжувались у мене в серці”.





Режисером музичного відео став Євген Василинюк, відомий своїм яскравим та експресивним баченням кадру та цікавими експериментами з кольорами.
А сам кліп був відзнятий у найкрасивішому куточку України - на Івано-Франківщині. Кадри надчудової природи просто вражають: квітучі дерева, широкі лани, лісові простори.
“Мені дуже хочеться поділитися з усіма цим весняним настроєм, передати одночасно і тепло в моїй душі, віру в перемогу та показати красу моєї України”, - захоплено розповідає Vlada K про зйомки музичного відео.
Не дивлячись на свій юний вік, Vlada K болісно переживає ті жорстокі реалії сьогодення, які зараз відчувають мільйони українців. Біль і страждання мають закінчитися - Україна буде вільною. Саме цим месседжем від співачки просякнута пісня: вона прагне, щоб у віконечко кожного українця постукали яскраві промені сонечка і принесли надію, бо все починає дихати вільно, коли приходить весна.
Виконавиця впевнена: “Мені не зимно, бо прийшла весна, тому моя нова відеоробота сповнена світлом та життєсверджувальною енергією. Я впевнена, що трек стане лейтмотивом цієї весни”.


 


Коментарі

Популярні публікації