Оновлена помада COLLISTAR ROSSETTO PURO


Чистий колір, легка помада, наче пір’їнка

Особлива формула, яка максимально підкреслює чистоту пігментів. Чистий колір, стійка фіксація, сатинове покриття, кремова, комфортна текстура, зволожена, оновлена шкіра губ.
Завдяки легкій, кремовій текстурі та сяючому покриттю Rossetto Puro малює, підкреслює та розгладжує губи по-новому.

 

Інноваційна формула

Містить: чисті пігменти, екстракт винограду Альяніко, Вітамін E, антиоксидант, етил ванілін, харчовий ароматизатор.

Без: силіконів, парабенів, інгредієнтів рослинного походження.

Натуральна формула містить італійський і стійкий активний інгредієнт, екстракт винограду АЛЬЯНІКО (Aglianico), добре відомого сорту червоного винограду, що вирощується в регіонах Південної Італії. Отриманий з вичавок, видалених після пресування, він забезпечує підхід «нуль відходів», що дозволяє підтримувати місцеву економіку, захищати навколишнє середовище та регенерувати губи. Насправді, активна речовина стимулює синтез гіалуронової кислоти та надає відновлювальну та бар’єрну дію, покращуючи зволоження губ.

Стильна, сучасна, глянцева чорна упаковка. Легко відокремлюється: основа та кришка підлягають переробці. Тюбики – рефіли.

“Сучасний дизайн помади підкреслює колір і робить процес нанесення більш швидким та охайним” - Макс Делла Маггеса, міжнародний візажист Collistar.

 


BALSAMO LABBRA PURO
PURO LIP BALM

Зволожені, захищені губи, найвищий рівень комфорту, яскраве і природнє покриття. Відновлювальний, приємний і чуттєвий догляд, який огортає, зволожує та захищає губи. Завдяки прозорому та сяючому покриттю він не змінює свій природний колір.

 


Оновлена помада вже представлена в Україні.

 

Коментарі

Популярні публікації