PAYOT ESSENTIEL: Догляд за волоссям, натхненний фітотерапією

 Експерт догляду за шкірою PAYOT вперше представляє в асортименті продуктів - догляд за волоссям: ESSENTIEL.

Завдяки вагомому досвіду і знанням про шкіру, PAYOT спирається на інноваційну область досліджень: мікробіом. Зрештою, красиве волосся – це здорова та збалансована шкіра голови.


ESSENTIEL - догляд за волоссям із делікатними, чистими, натуральними, веганськими формулами. Передові фітотерапевтичні інгредієнти, полісенсорні текстури, екологічна упаковка.

Ця програма догляду містить унікальний та інноваційний комплекс, сприятливий до біому, натхненний фітотерапією – отриманий із перероблених пачулі та органічної шавлії – для відновлення балансу всіх мікроорганізмів і оживлення екосистеми волосся для неймовірно м’якого та блискучого волосся.

GENTLE BIOME-FRIENDLY SHAMPOO

Цей м’який шампунь дбайливо очищує шкіру голови та волосся, одночасно захищаючи та відновлюючи їх. Використовуйте цей продукт два або три рази на тиждень. Волосся залишається чистим і неймовірно м'яким. Його ніжна гелева текстура щедро піниться, містить міцели природного походження, отримані з кокосового горіха, які м’яко діють, як магніти, вловлюючи забруднення. Підходить для всіх типів волосся.

 


BIOME-FRIENDLY CONITIONER

А для тих, хто мріє про блискуче та шовковисте волосся, цей кондиціонер, збагачений рослинним екстрактом кератину, відновлює шкіру голови та волосся, одночасно живлячи довжину та кінчики. Волосся стає невагомим і легко розчісується. Його кремова текстура залишається лише на кілька хвилин, перш ніж легко змити. Підходить для всіх типів волосся.

- 100% чиста формула

- Без сульфатів

- Без силіконів

 


Еко-дизайн упаковки

Пляшка складається з 100% переробленого та придатного для вторинної переробки пластику.

Туба складається з 56% переробленого та придатного до вторинної переробки пластику.

Оскільки PAYOT вірить в цілісну красу та силу поєднання рухів із засобами догляду, бренд створили унікальний GYM BEAUTÉ PAYOT®, який супроводжує новий асортимент засобів для догляду за волоссям. 3 хвилини спеціальних технік догляду за волоссям для моменту інтенсивного розслаблення та сяючого волосся.

Техніки, створені спільно з експертом з догляду за обличчям Сільві Лефранк (Sylvie Lefranc). Розслаблюючі та стимулюючі рухи, які завершують дію продуктів Essentiel, активізують оксигенацію шкіри голови, заспокоюють нервову систему та перетворюють ваш догляд за волоссям у момент абсолютного благополуччя. Ефективність методик перевірена та схвалена під дерматологічним контролем.

Коментарі

Популярні публікації