Нова авторська робота від QUEST PISTOLS “Хто ми є”

 


Антон Савлепов, Костя Боровський та Микита Горюк представляють нову авторську пісню після відродження оригінального складу культового українського гурту QUEST PISTOLS.

Прем’єра, на яку чекали всі шанувальники QUEST PISTOLS. Після возз'єднання у гурта одразу вийшло кілька успішних робіт. Це були переклади вже відомих хітів колективу та дуетна пісня «Очі» з Артемом Пивоваровим. «Хто Ми Є» перша робота нового етапу творчості групи. Автором слів та музики незмінно є Олександр Чемеров.


«Хто Ми Є» - пісня про єдність й шлях до перемоги, про підтримку та людяність, про теплі спогади та солодку ностальгію, про магічну властивість музики лікувати душі.  Разом із синглом QUEST PISTOLS презентують нову відеороботу, яка дарує квиток у минуле, де глядач зможе зануритися у довоєнні емоції, гортаючи альбом спогадів, образів і подій з іноді буремного, але мирного життя.

«Цей старий корабель та всі події на ньому як метафора нашого спільного минулого — Україна 2007. Як привид він ходить десь по Дніпру кожної ночі, в той час, як ми з вами бачимо у своїх мріях та снах таке ж саме тепле безтурботне майбутнє. Хто Ми Є? Питання, що наразі набуває фундаментального значення. Відкопати коріння, згадати себе, прийняти та цінити. Але ще важливіше - жити саме тут та саме зараз, своїми свідомими діями будувати спільне світле майбутнє», - ділиться Антон Савлепов. 

«Нам хотілося відчути самим і передати нашим людям дуже важливу емоцію, що врешті решт все буде добре, по-новому й українці знов будуть щасливими. Нагадати, що у важкі часи головне бути щирими, єднатися, усвідомлювати власну природу і якості та створювати нову реальність попри перешкоди. Крінж-бар на кораблі із дивними ситуаціями та щирими персонажами — чесна алюзія на нашу Україну, яку ще чекає багато відчайдушних зусиль та дивовижних змін, і яку ми так любимо попри все. Красиву, талановиту, молоду, найкращу та свіжу. У нас з нею ще все попереду», - додає Костянтин Боровський.

«Хто Ми Є» несе у собі найважливішу місію - об’єднати українців. Так, ми дуже різні, але нас об’єднує любов до Батьківщини та бажання перемоги. Разом із релізом гурт QUEST PISTOLS розпочинає співпрацю з фондом Лівий Берег з метою допомоги у відбудові нашої країни вже зараз. У приспіві йдеться: #ЗЛАМАНЕВІДБУДУЙ це один із напрямків діяльності Фонду — відбудова дахів у цивільних домах у постраждалих регіонах, а також допомога військовим, а саме ремонт та купівля авто. Частина грошей з концертного туру гурту буде відправлено на підтримку діяльності фонду.


 

Коментарі

Популярні публікації